20 év után vége a szerelemnek? Ezért válik a feleségétől R. Kárpáti Péter
R. Kárpáti Péter a Fókuszban mesélt házassága válságáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hogy mitől működik egy házasság, azt talán csak a benne lévők tudják megmondani. Mint ahogy annak is ők a tudói, miért tud egy idő után összeomlani a stabilnak hitt kapcsolat.

Mert hiába az együtt töltött évek, a közösen megélt jó és rossz pillanatok, ha valami ott mélyen, legbelül elromlik, nagyon nehéz helyreállítani.

R. Kárpáti Péter és felesége, Mariann kapcsolatában 2008-ban romlott el először az a bizonyos hajtókerék, ezért a Barátok közt népszerű sztárja a szétköltözés mellett döntött.

Másodjára sem jött össze

Mégis, a vonzalmuk akkor erősebbnek bizonyult, így 2009 szeptemberében, a Barátok közt 10 éves születésnapi buliján újra együtt, kéz a kézben jelentek meg, és akkor mindenki hitte, még ők is, hogy ismét minden rendben van.

Ám a legfrissebb hírek szerint az újrakezdés mégsem bizonyult tartósnak: a 47 éves színész a Fókusz kamerája előtt mondta el, hogy 18 év után végleg vége a házasságának.

- A mi kapcsolatunkban két szenvedélyes, temperamentumos ember került össze, és éppen ez az, ami nem tette annyira élhetővé a közös életet - vallotta a sztár.

20 éve ismerik egymást

Ezért egy idő után a házasságuk, bármennyit küzdöttek érte, végleg mélypontra jutott, így elhatározták, hogy a saját és gyermekeik érdekében is jobb, ha végleg elválnak.

A házaspárnak egyébként két gyermeke van, a 11 éves Andris és 16 éves Rebeka. A szülők végül közös gyermekfelügyeletben állapodtak meg, szerintük ez szolgálja legjobban a gyerekek érdekeit.

R. Kárpáti Péter és Kenéz Mariann 20 évvel ezelőtt, még a zalaegerszegi társulatnál ismerkedtek össze: Mariann frissen végzett diplomás színészként dolgozott a vidéki színházban, míg Péter Békéscsabáról került a társulathoz. Egy közös darab, a nagy sikerrel játszott Münchausen báró musical hozta őket közelebb egymáshoz.

A barátság hamar szerelemmé érett, végül 1993-ban egy romantikus ceremónia keretén belül mondták ki a boldogító igent. Később a Soproni Petőfi Színházhoz szerződtek, míg 1998-ban R. Kárpáti Péter bekerült a Barátok közt induló csapatába, ahol azóta is látható, felesége pedig a család érdekében feladta sikeres színpadi karrierjét.

Hogy ezúttal tényleg végleges-e a szakításuk, talán ők sem tudnák megmondani. A rajongók azért még reménykednek, hogy a kettejüket összekötő szenvedély egyszer majd újra közelebb viszi őket egymáshoz - mint ahogy az néhány éve történt.

Fotó: Europress

Ezt is szeretjük