Angelina Jolie hasonmásaként emlegették a szépségkirálynőt: így fest ma családanyaként Proksa Szandra
Proksa Szandrának minden álma valóra vált, édesanya és műsorvezető lett belőle.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Proksa Szandra élettörténete olyan, mintha egy tündérmese elevenedett volna meg a valóságban. Csupán tízéves volt, amikor elhatározta, egyszer a fejére kerül a legszebbnek járó korona egy szépségversenyen. Ez így is lett, de azt akkor még nem is sejthette, hogy ez csupán a kezdet volt számára.

A Somogy megyei kisvárosban, Tabon felcseperedett szépségkirálynő 2005-ben mérettette meg magát Fásy Ádám versenyén, ahol el is nyerte a Miss Universe Hungary címet. 

Angelina Jolie hasonmásaként emlegették, ma boldog családanya

A szereplés után egy ország ismerte meg az akkor mindössze 22 éves lányt. Dús ajka, barna haja és igéző tekintete sokakat emlékeztetett az egyik leghíresebb színésznőre, Angelina Jolie hasonmásaként emlegették. 

Ám hiába figyeltek fel rá, nem nyílt meg előtte annyi kapu, amennyire számított. Noha csábította a tévézés világa, végül egy teljesen más irányba ment tovább.

- Bár nagyon vonzott a műsorvezetés, elérhetetlennek tűnt. Úgyhogy inkább a tanulásra koncentráltam, több diplomát is szereztem, elhelyezkedtem a közigazgatásban, és csak sok év után jöttem rá, nem biztos, hogy a helyemen vagyok - mesélte a Story magazinnak 2021 májusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2015-ös év váratlan fordulatot tartogatott a számára. Lázasan készült mérlegképes könyvelői vizsgájára, amikor a sors összehozta későbbi férjével, Bencével.

- Pihenés gyanánt elkezdtem nézelődni, beszélgetni egy internetes társkereső oldalon. Emlékszem, három fiú volt, aki tetszett, ebből kettő hamar kiesett a rossz helyesírásuk miatt. Bence maradt versenyben, akivel egy hónapig csak leveleztünk. 

A hosszas beszélgetést randi követte, majd egy szempillantás alatt szerelem szövődött köztük. Nyolc hónappal később a lánykérés is megtörtént. Végül egy eszményi esküvő keretein belül fogadtak egymásnak örök hűséget a Balatonnál.

- Kiskorom óta hatalmas, hófehér menyasszonyi ruhára vágytam, és óriási esküvőre vágytam, és arra, hogy az igent a tihanyi apátságban mondjam ki. Minden így történt. Szerettem volna tartani magam a hagyományokhoz, és sorrendben haladni: lánykérés, esküvő, baba. Bencének pedig tetszett a maradiságom, úgyhogy nem hiába vártam 32 éves koromig, végül eljött az igazi. A boldogságunk akkor teljesedett be, amikor két évvel ezelőtt megszületett a kisfiunk, Edward. 

Férje a karrierjének alakulásában is meghatározó szerepet töltött be, hiszen Bence noszogatására jelentkezett a TV2 Akadémiára. Az iskola elvégzése után egy évig ő vezette az RTL Klub KölyökKalauz című műsorát. 2021 februárja óta a TV2-n találkozhatnak vele a nézők az Életmódi Magazin és az Életmód Plusz háziasszonyaként. 

Laky Zsuzsi férje

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv 2010-ben mondták ki a boldogító igent, azóta két kislányt nevelnek a legnagyobb egyetértésben. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szívdöglesztően jóképű az a férfi, aki levette az egykori szépségkirálynőt a lábáról.

Ezt is szeretjük