Presser Gábor és Dés László ezért vesztek össze: a mai napig haragban vannak

Presser Gáborral hiába próbálta rendezni a konfliktust Dés László, ma már elfogadta a kialakult helyzetet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevesen akadnak hazánkban, akik ne tudnák fejből idézni, hogyan folytatódik a Sose halunk meg című film betétdalának első sora: Fáradtnak tűnsz, mintha nem a régi volnál... Az 1993-ban kiadott Nagy utazást a legtöbben Presser Gábor nevéhez kötik, sokan nem tudják, hogy a dal szerzője Dés László volt.

Utóbbi árulta el, Presser számtalanszor kényszerült magyarázkodásra, hiszen lépten-nyomon azzal állították meg az emberek, ez a legjobb szerzemény, amelyet valaha alkotott.

Presser Gábor és Dés László

Két évvel ezelőtt Dés László azt nyilatkozta, az ebből adódó konfliktust nagyjából elsimították, ám kiderült, valójában nem békéltek meg egymással a mai napig sem. 

DBZOL20181008033
Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Az ATV Húzós című podcastjában, amelyet a Blikk szemlézett, arról beszélt, hiába próbálta lezárni a konfliktust Presserrel, nem járt sikerrel, így elfogadta a helyzetet.

Rónai Egon vendégeként arról is beszélt, valójában nem maga a dal vert éket kettejük közé, inkább azért neheztel Presserre, mert az úgy tesz, mintha ő nem is létezne.

D CIM20191127021
Fotó: MTI/Czimbal Gyula

- A múltat nem érdemes megpróbálni megváltoztatni, nem jó dolog retusálni. Hogy nem vagyok benne az ő múltjában, az marhaság, mert benne vagyok, és ez az internet korában már letagadhatatlan - a lap szerint Dés László itt arra utalt, hogy egykori alkotótársa kétszeres önéletrajzában nem említette meg egyszer sem. 

Friderikusz Sándor és Havas Henrik vitája

A Friderikusz Sándor és Havas Henrik közti ellentét évtizedekkel ezelőttre tehető. A két tévés közé egy szakmai nézeteltérés vert éket, Havas szerint Friderikusz hazudott az egyik műsorukról.

Borítókép: MTI/Balogh Zoltán, MTI/Czimbal Gyula

Ezt is szeretjük