Póth Dia a 90-es évek gyönyörű korcsolyázónője volt: 40 évesen így néz ki

Póth Dia, a kilencvenes évek egyik legszebb műkorcsolyázója a Farm VIP második évadában szerepel férjével, Gyepes Gáborral.

poth-dia-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Póth Diána többszörös magyar bajnok, negyedik helyezett Európa-bajnok műkorcsolyázónő legnagyobb sikereit a ’90-es évek végén érte el.

Amíg versenyszerűen sportolt, nemcsak erős technikai tudása miatt került a figyelem középpontjába, a korszak egyik legszebb korcsolyázónőjeként tartották számon. 

Póth Dia egykor és ma

2008 júliusában feleségül ment Gyepes Gábor válogatott labdarúgóhoz. Kislányuk, Kyra 2009 októberében, kisfiuk, Andrej 2012 júniusában jött világra. Több évig éltek külföldön különböző országokban, 2014 év végén költöztek haza Malajziából, ahova a focistát a szerződése kötötte. 

A házaspár 2021-ben új kalandba vágott bele: a Farm VIP című műsor második évadában szerepelnek, ami november 15-től jelentkezik a TV2-n. 

- Póth Diána vagyok, exműkorcsolyázó és büszke anyuka. A Farm VIP második évadában a sárga csapatot fogom erősíteni. A műkorcsolya egy nagyon nőies sportág, de már régen abbahagytam, és jött egy új korszak az életemben, amikor a férjemmel családot alapítottunk.  Már a sport révén is rengeteget edződtem, a kitartás, az akarat, a küzdés megvan bennem, a munkától most sem félek, csak a bogaraktól - vallotta be bemutatkozó kisfilmjében. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néz ki most a gyönyörű műkorcsolyázónő, Póth Diána, aki ma már feleség és két gyermek édesanyja. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük