Polyák Lilla a 16 év korkülönbségről: ezért bántotta, hogy Gömöri András Máté jóval fiatalabb

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolata hét éve tart. A színésznő nem gondolta, hogy valaha fiatalabb párja lesz.

polyák-lilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Gömöri András Máté 2023-ban ünneplik kapcsolatuk hetedik, házasságuk ötödik évfordulóját. Nem egykorúak, a színésznő 16 évvel idősebb - a köztük lévő nagy korkülönbséget számtalanszor boncolgatták különböző platformokon: kaptak hideget-meleget érte.

Polyák Lilla a Palikék Világa by Manna Három igazság című rovatának vendégeként kapta meg a kérdést, hogyan áll az öregedéssel. Elárulta, nem harcol az idő múlása ellen, nem zavarják a ráncok, boldog életet él, csupán azt szeretné, hogy ez minél tovább tartson.

Polyák Lilla ás Gömöri András Máté kora

A korkérdést körbejárva került szóba kedvese és a köztük lévő korkülönbség. A műsorvezető, Palik László megállapította, napjainkban ugyan az elfogadott, hogy egy férfinak jóval fiatalabb barátnője legyen, de ha a felállás fordítva van, azt már megszólják az emberek.

polyák-1
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Szerintem olyan időket élünk - főleg Magyarországon -, hogy nagyon gyorsan szélsőségnek minősülsz, ha nem illesz bele abba a szűk gömbbe, normába, akkor sok támadásnak vagy kitéve. Mostanra egész jól felvérteződtem.

A cikk az ajánló után folytatódik

Bevallotta, nem pergett le róla mindig a negatív kritika. Sokáig kifejezetten rosszulesett neki, hogy az emberek emiatt bántották őket.

Elfáradt abban, hogy párkapcsolatával kapcsolatban ez mindig visszatérő téma. Viszont azt elárulta, az elején bántotta, hogy Gömöri András Máté fiatalabb nála.

polyák-2
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Egyáltalán nem vagyok ilyen alkat, soha életemben nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam volna, hogy valaha lesz (…) Soha nem éreztem a korkülönbséget, ő egy öreg lélek, én meg kicsit infantilis vagyok. Ha egyszer is szembe jött volna a létezésünkben probléma ebből adódóan, már nem lennénk együtt.

Vastag Csaba és 15 évvel fiatalabb párja

Vastag Csaba és párja már első találkozásukkor érezték, közük lesz egymáshoz. Minél több időt töltöttek együtt, annál világosabban látták, egymásnak teremtette őket a sors. Bár látszólag minden simán ment előre a kapcsolatukban, a megismerkedésük korai szakaszában egy nehézség azért akadt. Evelint féltették az énekestől.

Cover-fotó: RTL/Reggeli

Ezt is szeretjük