Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 18 éves fia: Zsombor az apja tükörképe

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia külsőre tiszta apja, viszont nem követi szüleit a pályán.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házasságából két fiúgyermek született: Zsombor 18 évesen kirepült a családi fészekből, a 16 esztendős Bulcsú pedig gimnazista éveit tapossa. 

Az idősebbik testvértől szüleinek könnyes búcsút kellett vennie, Zsombor ugyanis külföldön folytatja a tanulmányait. Sportösztöndíjjal vették fel egy amerikai egyetemre.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia, Zsombor

Édesapja az elválás nehéz pillanatait a Mokkában idézte fel. Néhány felvételt is láthattak a TV2 nézői, ami azelőtt készült, hogy Zsombor felszállt volna a Bostonba tartó repülőgépre. A képeken, mintha apja tükörképe lenne.

homonnay
Fotó: TV2/Mokka

- Ott abban a pillanatban, amikor reggel fél négykor álltunk a reptéren, a büszkeség már háttérbe szorult, mert be kellett mennie a kapun, felszállt a gépre, és tudtuk, legközelebb Bostonból fog jelentkezni. Ott inkább az embernek a szíve szakadt ki.

Az apuka elárulta, Zsombor örökölte tőle és volt feleségétől a céltudatosságot. Amint elhatározta, hogy a tenisz és a sport lesz az útja, addig meg sem állt, míg a kezében nem tartotta a felvételi értesítőjét.

Hihetetlen teljesítményt nyújtott, hiszen nem egy, hanem rögtön három felsőoktatási intézménybe vették fel a tengerentúlon. Ebből azt az egyetemet választotta ki, amely a legnagyobb százalékú ösztöndíjat ajánlotta fel.

Homonnay Zsolt felesége

Homonnay Zsolt és felesége 2022-ben ünnepelték házasságuk harmadik évfordulóját. A különleges nap nem csak kettejükről szólt, a gyerekekkel együtt ünnepeltek egy óriási grillezéssel.

Homonnay Zsolt felesége ilyen szép nő: 3 éve házasok Anitával

Homonnay Zsolt és felesége, az Operettszínház táncművésze boldog mozaikcsaládként élnek.

Elolvasom
Ezt is szeretjük