Homonnay Zsolt felesége ilyen szép nő: 3 éve házasok Anitával
Homonnay Zsolt és felesége, az Operettszínház táncművésze boldog mozaikcsaládként élnek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Homonnay Zsolt és felesége 2022-ben ünnepelték házasságuk harmadik évfordulóját. A különleges nap nem csak kettejükről szólt, a gyerekekkel együtt ünnepeltek egy óriási grillezéssel.

Az Operettszínház szépséges táncosnőjével boldog mozaikcsaládban élnek: a színésznek előző, Polyák Lillával kötött házasságából született két nagyfia, Zsombor 18, Bulcsú 16 éves. Anita is hozott egy gyermeket a kapcsolatba, az ő fia is tinédzser.

Homonnay Zsolt és felesége

Közös gyermekük, Botond háromesztendős, és imádja a bátyjait. A rajongás kölcsönös, a fiúk előszeretettel vigyáznak a kis tesóra, amiért a szülők nem is lehetnének hálásabbak. Igaz, megvan az eredménye annak, ha a két korosztály találkozik.

- Látszik a kicsin, ha a bátyjai felügyeltek rá, mert azután úgy viselkedik, mint egy 16-18 éves. És olyan eleven gyerek, hogy alig lehet vele lépést tartani - mesélte a büszke családfő a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A lurkó bármennyire rosszcsont, szülei nem tudnak vele betelni, bearanyozza a mindennapjaikat. Szeptembertől kezdi az óvodát, ami nagy segítség lesz, hiszen már édesanyja is újra munkába állt.

- Anita az Operettszínház táncművésze, már vissza is ment dolgozni. A feleségem jól zsonglőrködik az idejével, ráadásul az Operettszínház jó partner abban, hogy meg tudjuk oldani, hogy a próbáink lehetőleg ne egy időben legyenek. Míg a gyerek óvodában lesz, mi addig tudunk dolgozni, a többi meg már szervezés kérdése.

Dolhai Attila felesége

Dolhai Attila a Zsámbéki Tanítóképző Főiskola ének-hittan szakán tanult, a gólyatáborban ismerkedett meg Kecskés Viktóriával, akivel együtt szerepeltek egy iskolai darabban. A nő énekelt és csellózott, a színész pedig azonnal beleszeretett. 

Ezt is szeretjük