Polyák Lilla őszintén a gyerekvállalásról: kiderült, 16 évvel fiatalabb férjével akarnak-e közös babát

Polyák Lilla és Gömöri András Máté hét éve vannak együtt. Ezalatt számtalanszor felmerült köztük a gyerekvállalás kérdése.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté gyerekvállalás
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kapcsolatuk elején kaptak hideget-meleget a köztük lévő 16 év korkülönbség miatt. Az idő őket igazolta: házasságuk öt, szerelmük hét esztendeje töretlen.

A színésznő a Palikék Világa by Manna vendégeként mondta el, sosem érezte, hogy idősebb lenne szerelménél. Úgy gondolja, már nem lennének együtt, ha bármikor is probléma merült volna fel kettejük közt abból, hogy nem egykorúak.

Polyák Lilla, Gömöri András Máté és a gyerekvállalás

A jövőben sem hiszi, hogy ez valaha éket verhetne közéjük, egyetlen helyzet adódhatna csupán, amikor elengedné kedvesét: ha mindenáron gyermeket szeretne.

polyák
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

- Túl vagyunk azokon a beszélgetéseken, amikor mindig elmondtam, hogy elengedlek, ha úgy érzed, hogy neked gyerek kell. Mindig oda lyukadtunk ki, hogy tőlem kell neki gyerek.

Kiderült, a színész szeretne gyermeket, de nem bármi áron, kizárólag úgy, ha Polyák Lilla szülne neki. Nyitva hagyták ezt a kérdést, de a színésznő nem lát rá sok esélyt, hogy 46 évesen teherbe essen.

- Valljuk be, viszonylag kevés az esélye annak, hogy ez együtt összejön, nem lehetetlen, de fel kellett dolgoznunk, hogy ez egyáltalán nem biztos, hogy valaha meg fog történni. Viszont kapott két nevelt fiút, akik mindketten azt mondják, Máté az ő életükben egy részapa. 

Nézd meg Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fiait!

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt házasságából két fiúgyermek született: Zsombor 19 évesen kirepült a családi fészekből, a 17 esztendős Bulcsú pedig gimnazista éveit tapossa.

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt 19 éves fia: Zsombor az apja tükörképe

Polyák Lilla és Homonnay Zsolt fia külsőre tiszta apja, viszont nem követi szüleit a pályán.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mintaapák, RTL/Keresztanyu

Ezt is szeretjük