Polgár Tünde 19 éves fia ennyire jóképű: Dani Amszterdamba költözött
Polgár Tünde és Polgár Árpád régóta tudták, hogy egyetlen fiuk külföldön fogja folytatni a felsőfokú tanulmányait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy szülő-gyermek kapcsolatban az egyik legnagyobb fordulópont, amikor a csemeték felnőnek, és végleg kirepülnek a családi fészekből. Bár ez az élet rendje, az elválás mindig nehéz. Polgár Tünde és férje, Polgár Árpád jól ismerik a folyamatot, hiszen 19 éves fiuk, Dani az idén kezdett bele a nagybetűs életbe.

Már maga az elköltözés sem egyszerű, pláne, ha a gyerek nemcsak külön otthonba, hanem egy másik országba helyezi át a lakhelyét. A luxusfeleség esetében erről van szó, ugyanis fia Amszterdamban folytatja a felsőfokú tanulmányait.

Polgár Tünde 19 éves fia, Dani

Dani kisiskolás korától az amerikai iskolarendszerben tanult, ezért sokáig az volt a terv, hogy az egyetemet az Egyesült Államokban kezdi. Két amerikai iskolába is felvették, ám végül az élet máshogy alakította az útját.

- Az lett volna a természetes, hogy Amerikába megy, mi így készültünk, így képzeltük a nyugdíjas életünket. Decemberig ő is így készült, hiszen fel is vették két jó egyetemre. Aztán január környékén átfordult az élete, mert valakivel megismerkedett - ecsetelte a Polgár házaspár a Fókuszban 2021 novemberében.

A fiú szerelme miatt döntött úgy, nem utazik a tengerentúlra annak érdekében, hogy minél sűrűbben tudjanak találkozni. Szülei is örülnek, hogy végül kontinensen belül maradt, hiszen így ők is gyakrabban tudják meglátogatni, illetve a lakásvásárlásban is a segítségére lehetnek.

polgár
Fotó: RTL Klub/Fókusz

Nem volt sok ideje arra, hogy bebarangolja a várost, a költözködés után szinte rögtön az iskolapadban találta magát.

- Az első napokban már elkezdődött az iskola, szóval nem az volt, hogy otthon pihentem, vagy jártam a várost, hanem egyből iskola volt. Igazából az "introduction week” volt, ami olyan, mint a gólyatábor - mesélte Dani.

Szinetár Dóra és fia

Szinetár Dóra háromgyerekes édesanya. Mindössze húszéves volt, amikor megszületett Lőcsei Jenő balett-táncossal közös fiuk. Lőcsei Márton anyjával és anyai nagyszüleivel egy telken, de egy különálló kis házban, ma már önálló életet él párjával. 

Ezt is szeretjük