Polgár Tünde férjét rohammentő vitte kórházba: Árpád az intenzívre került

Polgár Tünde és férje a YouTube-on számoltak be Polgár Árpád életveszélyes balesetéről.

polgár-tünde-cover

"Életünk legborzalmasabb heteit éltük át” - ezzel a mondattal kezdődött Polgár Tünde és férje, Árpád új YouTube-videója. Elmagyarázták a feliratkozóiknak, hogy az elmúlt időszakban azért láthattak előre felvett, konzervanyagokat az oldalukon, mert Árpád olyan súlyos balesetet szenvedett, hogy több napig kórházban ápolták.

A baj amerikai otthonuk teraszán történt meg. Polgár Árpád a medencében úszott, majd miután kijött a vízből, és rálépett a kőre, óriásit esett.

Polgár Árpád balesete

Szerencsére Polgár Tünde és közös fiuk, Dani is otthon volt, így azonnal a családfő segítségére tudtak sietni.

árpi-1
Fotó: YouTube/Polgár net

- Arra rohantam oda, hogy nem kap levegőt, fennakadtak a szemei, és csak rázkódik a földön, mint akinek epilepsziás rohama van. Azt hittem, hogy megint a háta, mert egyszer már eltörte a gerincét. Azonnal üvöltöttem Daninak, hogy hívja a mentőt. Hat percen belül itt volt a mentő - ecsetelte Polgár Tünde.

- Akkor Árpi felpattant, elkezdett öltözni, látszott, hogy fogalma sincs, hogy hol van, semmiről nem tud. Rosszul lett, kijött belőle minden, ott találtak rá a mentősök, onnan sikerült a kórházba bevinni.

A cikk az ajánló után folytatódik

A kiérkező mentősök megállapították, hogy nem tiszta a tudata, amikor megkérdezték tőle, milyen évet írunk, azt válaszolta, 2010-et, és azt sem tudta megmondani, hogy hívják. 

Végül rohammentővel szállították azonnal a kórházba. Előbb a sürgősségire vitték, ott olyan kritikusnak találták az állapotát, hogy az intenzív osztályra tették. Kiderült, az esés következtében az agya előrecsúszott a koponyájában, és bevérzés is van.

A kórházban készült fotókat is megmutatták a YouTube-videóban.
A kórházban készült fotókat is megmutatták a YouTube-videóban.
Fotó: YouTube/Polgár net

Napokig az intenzíven kezelték, a negyedik napon tudatosult benne, hogy kórházban van. Most sem tudja felidézni a balesetet, és az azt megelőző, illetve a kórházban töltött első napokra sem emlékszik. 

Úgy érzi, a szerencse embere, ugyanis ilyen fokú sérülésekbe a legtöbben belehalnak, ő viszont már a kórházban jobban lett, végül nem volt szükség műtétre. Azzal zárta a felvételt, hogy mindenkit arra int, értékelje az életet, mert a tragédia egy pillanat műve alatt megtörténhet.

Nézd meg Polgár Tünde fiatalkori fotóját!

Polgár Tünde több mint két évtizede alkot egy párt Polgár Árpáddal, aki ingatlanokkal és régiségekkel üzletel. Az Instagramon követőivel megosztotta, hogy immár 23 éve tartanak ki egymás mellett jóban-rosszban. 

Cover-fotó: YouTube/Polgár net

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük