Mádai Vivien dögös estélyiben gálázott – Mélyen kivágott ruhában keltett feltűnést

Mádai Vivien a Playboy Hero-gála háziasszonyaként tündökölt.

madai-cover2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Minden évben öt ügy mellett áll ki Playboy Hero-kampány, melyben üzletemberek hírességekkel alkotnak párokat, hogy egy-egy fontos problémára hívják fel a figyelmet, és adományokat gyűjtsenek. A harmadik jótékonysági kampány sikeresen zárult, közel másfél millió forint gyűlt össze a részt vevő szervezetek részére. Ezt ünnepelték a hősök és a hősnők a hétvégén a Corinthia Hotelben megrendezett gálaesten, melynek házigazdája Bus István, a Playboy főszerkesztője, háziasszonya Mádai Vivien volt. A TV2 műsorvezetője egy dögös, mélyen dekoltált estélyit húzott, de a nemes ügyek mellé állt Görög Zita, Lilu és Barabás Évi is bámulatosan nézett ki

Lilu és Csillik Timur az ESZTER Alapítvány támogatásáért állt ki, mely minden erőszakot elszenvedett embernek szeretne jogi és lelki segítséget nyújtani.

- Már évek óta járom az országot a műsorom miatt, és a legmegdöbbentőbb az, hogy a történeteim többségében valahol felbukkan a családon belüli erőszak. Beszélgetek az erőszakot elszenvedett nőkkel, és mindig megkérdezem, hogy miért maradnak ebben a helyzetben. A választ nagyon fontos, hogy mindenki meghallja: hova forduljak? - mondta el Lilu.

Görög Zita Kutvölgyi Pállal alkotott párt, hogy megmutassák a Mosoly Alapítvány tevékenységének fontosságát. A szervezet húsz éve nyújt segítséget olyan gyerekeknek, akiket betegségük vagy nehéz élethelyzetük megfosztott az örömteli gyerekkortól. 

- Szeretném, hogy az emberek kicsit felébredjenek, és odafigyeljenek a saját lelkükre, a gyermekeik lelkére, sajnos a lélekkel sokkal kevesebbet foglalkozunk, mint a testtel. Úgy gondolom, minden betegség lelki eredetű, és, ha utólag lehet a lelket gyógyítani, akkor úgy gondolom, hogy megelőzni is lehet lelki szinten ezeket a betegségeket - véli Görög Zita. 

Barabás Évi és Vardanjan Tigran az SOS Gyermekfalvak Alapítványt mutatta be, mely azoknak a gyermekeknek segít, akiknek nem adatott meg a gondoskodó család köteléke. 

- Az SOS Gyermekfalvakban nevelőszülők, szülőpárok éjjel-nappal, boldogságban és szomorúságban is ott vannak a gyerekek mellett, mint az igazi szülők. Mindent megtesznek, hogy a gyerekekkel elfeledtessék az elveszett gyerekkort, az elveszett családot, és segítenek, hogy a gyermekek megértsék, csak velük együtt kerek ez a világ - árulta el Barabás Évi.

Ezt is szeretjük