Sarka Kata szexi estélyiben - A divatbemutató legdögösebb sztárja volt

A sztárok magyar tervezők 2018-as tavaszi-nyári kollekcióiban tündököltek a 9. Marie Claire Fashion Days kifutóján.

sark-kata-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Igazi sztárdömping nyitotta meg a 9. Marie Claire Fashion Days-t pénteken a Várkert Bazárban. A divat háromnapos ünnepén a tervezők outfitjeit ezúttal is egy-egy híresség vezette fel, akiket az egész közönség kitörő tapssal fogadott. Odett, Jakabos Zsuzsanna, Borbély Alexandra, Mucsi Zoltán, Tenki Réka, Török-Illyés Orsolya és Weisz Fanni a legnagyobb magyar tervezők 2018-as tavaszi-nyári kollekciójában tündököltek a kifutón.

- Nagy megtiszteltetés, hogy olyan kiemelt művészek is elfogadták a meghívásunkat, mint Mucsi Zoltán, aki fiatalos lendületét és humorát a kifutón is megmutatta. Köszönjük mindenkinek az extra pillanatokat, mindenkit sok szeretettel várunk hétvégén is a Marie Claire Fashion Days-re - nyilatkozta László Krisztina, a Marie Claire magazin főszerkesztője.

Tenki Réka ugyan még sosem járt kifutón, de Sármán Nórival már dolgoztak együtt, és nagyon közel érzi magához a fiatal tervező stílusát. 

- Nóri ruhái olyanok, hogy nagyon sokat adnak, de valami kis titkot is hordoznak. Sosem voltam még kifutón, és valószínűleg nem is vállaltam volna, ha nem ilyen hozzám közeli ruhát kapok, amit könnyen, magamból tudok képviselni - mondta Csányi Sándor színész felesége. 

- Nagyon élveztem a show-t, izgultam persze, de amint kiértem a kifutóra, egyből éreztem, hogy csak ez a pillanat van, amit teljesen át kell élnem. A zene ebben nagyon sokat segített, meg persze csodálatos az Elysian-ruhaköltemény, egyedül is megállta volna a helyét a kifutón - mesélt élményeiről Borbély Alexandra színésznő, akit a közönség hatalmas tapssal jutalmazott.

A háromnapos divatnap mindegyikén találkozhatott a közönség sztárokkal mind a nézőtéren, mind a kifutón. Sarka Kata például vasárnap mutatta be egy magyar tervező ruháját. 

Ezt is szeretjük