Pirner Alma 40 éves lett: így fest ma a leghíresebb magyar rúdtáncosnő
Pirner Alma egy perccel sem szeretne fiatalabb lenni, úgy kerek az élete, ahogy van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1981. június 18-án született Pirner Almát a rúdtánc magyar meghonosítójaként ismerjük. 2003-ban alapította meg táncstúdióját, ezekben az években előadóművészként is tevékenykedett, valamint egzotikus táncosként 2007-ben világbajnokságot nyert.

16 évvel ezelőtt megalapította az Absolutely Woman online közösséget, azóta nőiesség-tanácsadóként és online mentorként tevékenykedik. Küldetésének tekinti, hogy segítse nőtársait az önmegvalósítás útján.

Pirner Alma 40 éves lett

Munkájában van miből inspirálódnia, hosszú út vezette el ahhoz a lelki békéhez, amely most jellemzi.

- Korábban követtem el hibákat, éjjel-nappal dolgoztam, munkamániás voltam. Emiatt voltam pánikbeteg, és erre ráment az előző házasságom. Ennek már több éve, ma már nem engedem meg magamnak, hogy kicsússzon a kezemből az irányítás. A spontaneitást a szabadidőre hagyom - nyilatkozta a Hot! magazinnak 2021 júliusában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Az üzletasszony 2021-ben kerek születésnapot ünnepelhetett, idén töltötte be a 40. életévét. Sokakkal ellentétben egy pillanatig nem vágyakozik arra, hogy ismét a húszas éveiben járhasson, jól érzi magát a bőrében, és imádja az életét.

- Egy órával sem lennék fiatalabb! A húszas éveimben azt gondoltam, hogy minden körülöttem forog, és hosszú önismereti út vezetett el idáig. A munkám során is az önazonosságra törekszem, csak olyan dolgokkal kapcsolatban adok tanácsot, amiket átéltem.

Az Instagramon születésnapi posztjában is megfogalmazta, épp olyanok a mindennapjai, mint ahogy azokat annak idején elképzelte.

"Minden egységben van bennem, úgy érzem, és ha az elmúlt 10 évet nézzük, pont ott tartok, ahol szeretnék minden területen. Elégedettség és nyugalom van a szívemben."

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy fest a negyvenesztendős Pirner Alma, hazánk leghíresebb rúdtáncosnője.

Ezt is szeretjük