A magyar színész belezúgott 25 évvel fiatalabb kolléganőjébe - Kamerák előtt vallott szerelmet
Pintér Tibor romantikus vacsorára hívta a dzsungelben Tóth Andit.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor már az Afrikába indulás előtt hangoztatta, hogy szerinte a Celeb vagyok, ments ki innen! legjobb csaja Tóth Andi, és, hogy a 2014-es X-Faktor győztese, aki a Válótársak című sorozatban színésznőként is bemutatkozott, nagyon bejön neki. A táborban Kabát Peti és Pumped Gabó adta alá a lovat, szerintük Andikának is bejön a 43 éves színész. Tenya az RTL Klub túlélőshow-jának kedd esti adásában egy romantikus dzsungelvacsorára hívta a 18 éves sztárt.

- Jézus Isten! Ezt nem hiszem el. Hoz asztalt, hogy vacsorázzunk kettesben. Rettenet kellemetlen - mondta Andi, és azt is hozzátette Klaudiának, hogy neki nem jön be a színész.

A színfalak mögött Tóth Andi azt mondta, nagyon rosszul érezte magát, azt hitte, elássa magát, amikor meglátta, hogy Pintér Tibor cipeli a nagy asztalt és a székeket. Nagyon rossz érzés volt látnia a reakciót is a csapattársai arcán.

pinter-tibor-toth-andi
Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ment ki innen!

Amikor már kettesben voltak, Tóth Andi közölte Pintér Tiborral, hogy utálja, ha vacsorázni viszik el egy randin, és közölte, ő nem az a csillagokat bámuló, gyertyafényes alkat. Pintér Tibor erre azt mondta neki, csak azért, mert nem találkozott még érett férfival, olyannal, aki újat tud neki mutatni.

- Az az igazság, hogy minden szempontból a zsánerem vagy: kreol és fiatal. Én ezzel a generációval érzem jól magam. Ha bármilyen módon szimpi vagyok, hagyd, hogy egy kicsit udvaroljak. Ha száz százalékból csak ötöt nyit a lelked, hagyd, hogy Magyarországon folytassuk - vallott szerelmet Tenya.

pinter-tibi-celeb-vagyok
Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ment ki innen!

- Nagyon szimpatikus vagy, szívesen beszélgetek, de kapcsolati részen nem tudok erre tovább gondolni - utasította vissza a közeledést Tóth Andi, hozzátéve, hogy úgy tudja, Pintér Tibornak otthon barátnője van.

Míg vacsoráztak, Cicciolina a többieknek kijelentette, hogy szerinte Andinak nem tetszik Tenya. Amúgy sem passzolnak egymáshoz: egy behemót férfi és egy törékeny nő. 

Ezt is szeretjük