A magyar színész a gimnáziumi tanárnőjét csábította el - Pedig az menyasszony volt
Pintér Tibor hat évvel idősebb tanárnőjét is meghódította.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor az első nagy szerelmet a szakközépiskolában élte meg, de nem egy osztálytársnőjével, hanem az egyik tanárnőjével, mesélte a FEM3 Caféban.  Nem volt egyszerű helyzet, mert a fiatal tanerőnek volt egy nagyon féltékeny vőlegénye is.  A színész akkor 18, a tanárnő 24 éves volt. 

- Állategészségügyi technikumot végeztem, mielőtt felvettek a Színművészeti Egyetemre, és egymásba szerettünk a helyettesítő angoltanárnővel. Egy csinos, nagyon fiatal, abba a környezetbe nem illő hölgy toppant be az évnyitóra, és persze mindenkinek nagyon tetszett.

pinter-tibor
Fotó: FEM3 Café

- Nagyon izgalmas helyzet volt, mert neki volt egy vőlegénye, aki aztán elkezdett marha féltékeny lenni ránk, olyan szinten, hogy volt autós üldözés, fenyegetés, krimibe illő dolgok. A matektanár ránk volt állítva, mindenhova követett, a kollégiumi tanár pedig szemet hunyva a dolog fölött, nyitva hagytam nekem a tűzlétra feletti kollégiumi ablakot, hogy bemászhassak - árulta el a nézőknek. 

A 43 éves színész a műsorban azt mondta, élete első nagy szerelme volt, rengeteget tanult a kapcsolatból, többek között először szembesült azzal, hogy létezik a féltékenység érzése. 

- Gyönyörű, izgalmas időszak volt, és az első randin talán még nem is csókolóztunk, csak naphosszat beszélgettünk. A romantikus és szép kapcsolat két és fél évig tartott. Amikor engem fölvettek a Színművészeti Egyetemre, ott egy új világ tárult fel előttem, és akkor a kapcsolatot hirtelen, egyik pillanatról a másikra vágták el - mondta. 

Azt is hozzátette, hogy a Színművészeti aulájában meglátta énekelni Janza Katát, és elámult, hogy olyan helyen fog tanulni, ahol ilyen nőkbe botlani. A színésznőt mindig figyelemmel kísérte, tudta, hogy nekik még dolguk lesz egymással. Öt-hat évvel később feleségül is vette, a házasságból egy lányuk született. 

Ezt is szeretjük