Pintér Tiborra alig ismerni rá: hosszú szakálla miatt sokan kritizálják
Pintér Tibort sokan kritizálták: most elárulta, mi az oka megváltozott külsejének.

pinter-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A karanténban sokaknak átalakult a külseje: volt, akire felszaladt pár pluszkiló, míg egyesek épp ellenkezőleg, fogytak, miután jobban oda tudtak figyelni, és időt szakítani az egészségesebb életmódra. 

Másoknak csak a haja nőtt meg, míg sok férfi szakállat növesztett. Az utóbbi táborba tartozik Pintér Tibor is. 

Pintér Tibor szakállt növesztett

A 47 éves sztárt láthattuk már simára borotvált arccal és borostával is, mindkettő jól állt neki. Hosszú, dús szakállal viszont, mint ahogy mostanában feltűnt az Instagram-oldalán, alig ismerni fel. 

A 2016-os Nagy Duettben, 2020 nyarán az Észbontókban és idén, az anyák napi videóban.
A 2016-os Nagy Duettben, 2020 nyarán az Észbontókban és idén, az anyák napi videóban.
Fotó: TV2, VIASAT3, Instagram/Pintér Tibor

Amikor anyák napjára kitett egy videót, amin verset szaval, sokan kritizálták a külsejét. Ez nem túl esztétikus megjelenés tőled, de szép volt a vers. "Szép barátnőd van, kicsit adnod kellene magadra. Csalódás most ez, ahogy látlak" - írta egy nő, míg egy férfi a dús szakálla miatt Bud Spencernek nevezte. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A változás azonban nem mindenki szerint negatív: amikor a Life TV reggeli műsorának vendége volt, a női műsorvezető, Ábel Anita elhalmozta bókokkal: szerinte Tenya most néz ki a legjobban, a haj és a szakáll is bejön neki. 

Pintér Tibor az Ébredj velünkben elárulta, hogy a hivatása az oka, hogy ennyire megváltozott a külseje: a nyáron több olyan szerepet is játszik, így például Szent Lászlóét, amiknél ilyen arcszőrzetre és hajra van szükség.  

pinter-tibor-lifetv
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

- Ezen a nyáron érdekesen alakul a szereposztásunk, mert nagyon készülünk a Szent László rockoperára, és a freskók ilyen hajjal és szakállal ábrázolják. Az Aladdinban pedig a Dzsint osztottam magamnak – mesélte a Nemzeti Lovasszínház alapító igazgatója. 

Pintér Tibor barátnője bikiniben

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer két és fél éve alkotnak egy párt. A színésznő, énekesnő 22 évvel fiatalabb, dögös nő. Tenyában megvan az egészséges féltékenység, de nem a korkülönbség miatt: szerinte, ha nincs féltékenység egy kapcsolatban, akkor az tragédia, igaz, ha túlzó, az sem jó. Az biztos, hogy Ilyés Jenifer után sok férfi megfordul, bikinis fotóin is nagyon szexi. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük