Felismered Vásáry Andrét? Dús hajjal és szemüvegben nagyon másképp néz ki
Vásáry André külseje nagyon sokat változott a Csillag Születik óta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vásáry André jó példa arra, mennyit tesz egy jól megválasztott frizura és öltözet. Gyérülő hajú énekesként ismertük meg a 2009-es Csillag Születikben, és már akkor azt nyilatkozta, hogy fel kívánja venni a harcot a kopaszodással. 

Látványos eredményt 2020 nyarára ért el, amikor dús hajjal posztolt magáról képeket. 

Vásáry André haja

A Csillag Születik második évadát ugyan Tabáni István nyerte, de Vásáry André a döntőig menetelt, és bejutott a top háromba, majd a tehetségkutató után itthon és külföldön is beindult a karrierje. Tavalyig egyetlen dologban nem volt sikeres: a hajhullás elleni harcban. 

vasary-andre-csisz
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, VIASAT3/Észbontók

Végül tavaly ezen a területen is győzelmet könyvelhetett el magának. 2021-ben egy újabb változás eredményét mutatta meg Valentin-napon: kigyúrt, meztelen felsőtesttel fotózkodott. Jó a genetikája, nem igazán hízékony alkat, de odafigyel az egészséges táplálkozásra, és világjárvány első hullámakor felszabadult szabadidejében elkezdett otthon edzeni, ennek köszönhető az izmosodás.

A cikk az ajánló után folytatódik

2021. április 12-én, hétfőn elindult a VIASAT3 Észbontók című szórakoztató vetélkedőjének legújabb, immár kilencedik évada.

vasary-andre-eszbontok
Fotó: VIASAT3/Észbontók

A 38 éves sztár ebben szerepelt Cookyval, Sztarenki Dórával és Trokán Nórával. Aki nézte az esti adásokat, megállapíthatta, hogy Vásáry André a dús hajkoronájával és a divatos, fekete keretes szemüveggel fiatalabbnak néz ki napjainkban, mint a húszas évei végén, bő tíz évvel ezelőtt a Csillag Születikben.

vasary-andre-eszbontok2
Fotó: RTL Klub/Csillag Születik, VIASAT3/Észbontók

Opitz Barbi az X-Faktorban, és ma

Opitz Barbinak nem csak a hangja egyedi, dús hajkoronájával is különleges látványt nyújt, göndör, szőke fürtjei a védjegyévé váltak. Nem tervezi, hogy megválik a tincseitől, vagy hogy drasztikusan megváltoztatja a frizuráját, de a rajongói annyira kíváncsiak voltak, hogyan nézne ki egyenes hajjal, hogy végül kipróbálta.

Ezt is szeretjük