Pintér Tibor párja smink nélkül: Ilyés Jenifer így néz ki, ha nincs kifestve
Pintér Tibor párja, Ilyés Jenifer festék nélkül is nagyon dögös nő.

pinter-tibor-parja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pintér Tibor és Ilyés Jenifer tíz éve ismerik egymást, de hosszú ideig csak munkakapcsolat volt a Nemzeti Lovas Színház alapító igazgatója és az énekesnő-színésznő között.  

Három esztendővel ezelőtt rájöttek, elmélyült a kapcsolatuk, már többet éreznek egymás iránt, két és fél évvel ezelőtt pedig mindent átírt egy színpadi csókjuk: szerelemre lobbantak, és azóta is nagyon boldogok együtt. 

Ilyés Jenifer smink nélkül

A sármos színésznek és 22 évvel fiatalabb, gyönyörű kedvesének sokan nem jósoltak nagy jövőt: részben a korkülönbség, részben amiatt, hogy Tenya körül sok szép nő forog. Nem lett igazuk, Pintér Tibor a Story magazinnak azt mesélte, a mai napig szereti Jenit újra és újra meghódítani, randizni hívja, virágot visz neki. 

ilyes-jenifer-smink
Fotó: Instagram/Ilyés Jenifer

- Gyönyörű, gondoskodó, tehetséges. Olyan, amilyen párt elképzeltem magamnak. Sokszor gondoltam erre az álomképre, és végül bevonzottam. Ő a sorsom - dicsérte szerelmét a 47 éves sztár. 

Ilyés Jenifer valóban gyönyörű, ez friss fotóján is látszik, amin nemcsak irigylésre méltó, bikinis alakja látható, hanem az is, hogy smink nélkül is természetes szépség. 

Az Instagramon vagy műsorok vendégeként általában csak tökéletes frizurával és sminkkel tűnik fel, de máskor fő a természetesség. Sportoláskor sem az a típus, aki több réteg festékkel az arcán megy futni, vagy kezd edzeni. 

Rogán Cecília vagy Sarka Kata smink nélkül és kifestve

Rogán Cecília rengeteget változott az elmúlt években: nem csak a frizurája lett más, és váltott barna hajszínről szőkére, az öltözködése is rengeteget változott. Ma már az is elképzelhetetlen, hogy egy-egy nyilvános eseményen ne profi sminkben jelenjen meg.

Képes összeállításunkban nem csak azt nézheted meg, hogyan néz ki Rogán Cecília sminkben és smink nélkül, de olyan, az Instagramon nagy követőtáborral rendelkező magyar sztárokat találsz, akik nagyon másképp néznek ki kifestve és természetes valójukban - így mutatjuk Sarka Katát vagy Zimány Lindát is!

Cover-fotó: Femina/Rátkai Márk

Ezt is szeretjük