A magyar színész tanítványával csalta meg feleségét - Válás lett a vége
Pintér Tibor élete legnagyobb szerelmi tragédiájáról vallott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A színész és musicalsztár Pintér Tibor a hölgyek nagy kedvence. Ő is a női nem nagy rajongója, aki könnyen szerelembe esik. Emiatt élte át élete legnagyobb szerelmi drámáját is, ami végül válással végződött. 

Még a második házasságában élt, amikor beleszeretett fiatal tanítványába - mesélte még 2018-ban a FEM3 csatornán futó  Micsoda Nők!  című műsorban.

- Három évvel ezelőtt beleszerettem a saját kis növendékembe. Nem fogok sosem nevet mondani, aki tudja, az úgyis akarja.

Marha nagy szerelem volt, de neki is volt párja, nekem is volt feleségem,

és abban bíztam, hogy ez marha jó lesz. És, amikor kiderült, a kislány megijedt, és nem jött velem, két szék közül a pad alá estem - kezdte a vallomást.

pinter-tv2
Fotó: TV2

- Jelzem, nem akartam bántani a fiút, és azt is tudtam már, hogy kifelé mentek a kapcsolatból. Ha látom egy nőn, hogy komoly a kapcsolat, akkor eszemben sincs belerondítani - árulta el Várkonyi Andreának a színész, aki jelenleg boldog párkapcsolatban él Ilyés Jeniferrel.

A 25 éves szépség a 2014-es X-Faktor legjobb 12 énekese között volt, 2019 őszén a TV2 Sztárban Sztár leszek! című műsorában is bizonyíthatott. Évek óta a Nemzeti Lovas Színház társulatának a tagja, így nemcsak az éneklés, hanem a színészet is közel áll a szívéhez.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Pintér Tibor és Janza Kata lánya, Janka nem követte szüleit a színészi pályán.

Ezt is szeretjük