Fotók! 40 évesen is nőiesen szexi Péterfy Bori
Imádja a közönség
Péterfy Borit a magyar underground királynőjeként szokás emlegetni, pedig színészként is megállja a helyét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Péterfy Bori nem az a fajta sztár, akiről lépten-nyomon olvasni lehet. Nem tudjuk, hol lakik, milyen a kedvenc körömlakkja, és a magánéletéből sem árul el sokat.

Mégis, a magyar underground koronázatlan királynőjének sikerült, ami csak keveseknek: átjutott a rétegzenén túlra, a nagyközönséghez.

Így aztán nem meglepő, hogy olyan bulikon is felcsendül például a Hajolj bele a hajamba, ahol korábban elképzelhetetlen lett volna egy ilyen szabálytalan sláger.

Prózában és dalban is jó

Pedig a hihetetlenül fiatalos énekesnő - októberben már a 41. születésnapját ünnepli - nemcsak a koncerteken, hanem a világot jelentő deszkákon, sőt, filmekben is megállja a helyét.

Rajongói láthatták például a Krétakör vagy a Nemzeti Színház színpadán, de felbukkant a 2009-es Poligamy című vígjátékban is, ahol egy pszichológusnőt alakított.

Nem szerepelne musicalben

Ám hogy olyan műben, nevezetesen musicalben szerepeljen, ahol mind prózai, mind énekesi tudását megmutathatná - no, állítása szerint ez nem az ő műfaja.

Még többet meg akarsz tudni Péterfy Boriról? Nézd meg a Sztárlexikonban! Képek, információk és egyéb érdekesség vár kedvenc énekesnődről!

Mint az RTL Klub Reggelijében korábban elmesélte, imádja ugyan a musicaleket, de nem játszana bennük. A lehetőségtől mindenesetre nem zárkózik el, bár úgy véli, nem találkozott még olyan musicallel, amiben el tudná magát képzelni.

http://www.youtube.com/watch#!v=YAQ3gG51Aa0&feature=related

Azért akik a hangját kedvelik, sok helyütt találkozhatnak Péterfy Borival: nemrég a Sziget fellépői közt két alkalommal is színpadra lépett.

Szeptember 5-én pedig a MŰPÁ-ban koncertezik a Péterfy Bori & The Love Banddel egy, a weboldala szerint „különlegesen oda tervezett, befordulós-minimál-elszállós műsorral”. Itt a februárban megjelent, kísérletezős-pszichedelikus 2B lemezükön hallható dalokat fogják bemutatni, amelyek többségét nem szándékoznak játszani az ordibálós koncerteken.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük