Nézd meg, milyen cuki kisfiú volt egykor Seszták Szabolcs!
Népszerű szinkronhangunk ma kétgyermekes apuka, aki már az oviban is szeretett szerepelni.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Seszták Szabolcsot a nagyközönség elsősorban jellegzetes hangjáról ismeri, a 35 éves színész rengeteg sorozatban és filmben kölcsönözte már hangját a szereplőknek.

Elég csak a nálunk is népszerű Dawson és a haverokra gondolni, ahol Pacey Wittert - azaz Joshua Jacksont - szólaltatta meg, de a Smallville főgonoszát, Lex Luthort is ő szinkronizálta.

Gyerekként kezdte

Seszták Szabolcs már gyerekkorában közel került a színjátszás világához, első filmszerepét alig 14 évesen kapta a Fagylalt, tölcsér nélkül című filmben, melyért 1990-ben megkapta a Nívódíjat.

Kiskori fotóját elnézve sokkal korábban, már az óvodában szeretett mások bőrébe bújni, az egyik farsangon például cowboynak öltözött - huncut mosolya alapján minden bizonnyal testhezálló jelmezt öltött.

Színpadon játszott

Az általános iskola után a gimnáziumban sem hagyott fel a színészettel, megfordult a Thália, a Karinthy és a József Attila Színház színpadain.

Szinkronizálni Rehorovszky Béla szinkronrendező javaslatára kezdett - a Pannónia Filmstúdiónál helyezkedett el, emellett pedig 1990-től 12 éven át több budapesti színpadot is bejárt.

Ugyan egy ideje a színházba járó közönségnek sajnos nélkülöznie kell játékát, hangját annál többször hallhatjuk, a már említett sorozatok mellett többek között a Grace klinikában, de a TV2 Naplójában is ő harangozza be az aktualitásokat.

Kisfiús vonásait nézve talán sokan nem gondolják, de a színész már kétszeres apuka, aki nagyon büszke lányaira, a hatéves Annára és a két évvel fiatalabb Jankára.

Fotók: Seszták Szabolcs

Ezt is szeretjük