20 év után ment hozzá kedveséhez Keresztes Ildikó
Keresztes Ildikó és szerelme, Kicska László pontosan húsz év együttélés után házasodtak össze 2007 tavaszán.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A sztárvilágban többen vannak azok a hírességek, akik a lángoló szerelem hevében kissé elhamarkodottan állnak az oltár elé, ezeknek a házasságoknak pedig többnyire válás a vége. Akadnak azonban olyan kedvencek is, akik akár évtizedeket is várnak a boldogító igen kimondásával.

Keresztes Ildikó és Kicska László az utóbbiak közé tartozik, a sztárpár ugyanis húsz év együttélés után, 2007 tavaszán házasodott össze.

Sok híresség is eljött

A csinos énekesnő és az Edda Művek basszusgitárosa tehát nem siette el az esküvőt, amelyen végül több mint 150 vendég vett részt, köztük zenészek, közéleti személyiségek és politikusok.

A Szent Margit-templomban tartott ceremónián készült fotók tanúsága szerint az X-Faktor leendő mentora lélegzetelállítóan szép volt menyasszonyi ruhájában, de a jóképű vőlegénynek, az egyik legnépszerűbb magyar rockegyüttes 45 éves tagjának sem volt oka a szégyenkezésre.

Mindenki kitett magáért

Ildikó fehér abroncsos ruhája Héjja János munkáját dicsérte, a menyecskeruhát Nagy Orsolya ajándékozta neki. Ami a szépségápolást illeti: az énekesnő sminkjét Boda Gabi, frizuráját Reznyák Judit készítette el. A ceremónia megszervezésének nem éppen egyszerű feladatát pedig Katona István vállalta el.

A márciusi időpont kiválasztása mellesleg nagyon is tudatos volt az énekes-színésznő részéről. Egyrészt megismerkedésük huszadik évfordulójára, másrészt Ildikó névnapjára időzítették a jeles eseményt, amelynek megszervezéséből Kicska László a beszámolók szerint nem nagyon vette ki a részét.

A rockernek ugyanis nem sok türelme van az ilyesmihez, sőt, mi több, még a lánykérést is szerelmére hagyta, aki előbb megkérte a zenész kezét, majd megvette a gyűrűket.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük