Itt él Péter Szabó Szilvia: gyönyörű kertes házban lakik az énekesnő
A Péter Szabó Szilvia kertjéről készült fotókról a béke, a nyugalom és a harmónia jut eszünkbe.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy Péter Szabó Szilvia 11 éve él a nyilvánosság előtt, a magánéletét sikerült megóvnia a kíváncsi szemektől. Több mint egy évtizede tartó pályafutása alatt megtalálta a tökéletes egyensúlyt, mennyire engedje be a rajongókat a családi hétköznapokba.

Budapesti otthonába eddig nem igazán kukkanthatott be a nagyközönség, ezúttal egy szeletet mégis megmutatott abból, milyen szép környezetben él a családjával.

Péter Szabó Szilvia otthona

Kertes házának kertjébe kukucskálhattak be az Instagram-követői: az udvar akár a béke szigete is lehetne. Hangulatos kavicsos út köti össze a hátsó részt a terasszal, középen pedig egy merev falú medence áll. A többi fotóhoz kattints a bejegyzés jobb oldalán látható nyílra.

Posztjában elárulta, igyekszik minél több időt a természetben tölteni. Azt különösen élvezi, hogy a kertben lévő növények napról napra változnak, igazi csodaként éli meg, hogy a fán lévő bimbókból virág, majd termés lesz.

A kommentelők tetszését is elnyerte a varázslatos birodalom. Többen megjegyezték, itt biztosan nagyon könnyű kikapcsolódni, annyira békés a táj.

Gáspár Evelin és párja luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. Legelőször a lakás konyháját mutatta meg a követőinek, már ez az egy helyiség elárulja, igazi luxus szerelmi fészekbe költöztek kedvesével, a jóképű Attilával.

Ezt is szeretjük