Pataky Attila otthona, akár egy luxusszálloda: ilyen mesés helyen él a feleségével
Pataky Attila Budajenőn találta meg feleségével közös álomházát. Minden szempontból passzol hozzá az ingatlan.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ritka pillanatnak számít, hogy Pataky Attila bepillantást engedett az otthonába. Feleségével, Orsival igazi béke szigetét teremtettek maguknak a festői szépségű Budajenőn.

A kertből pazar panoráma nyílik a Budai-hegységre, de nem csak a tájban gyönyörködhet az, akit az Edda frontembere meghív magához vendégségbe.

Pataky Attila és felesége otthona

Az énekes a Mokka stábjával tett kivételt, feleségével közösen vezették körbe a TV2 nézőit a kertjükben. Olyan pompa veszi körbe őket, mintha egy luxusszállodában élnének.

pataky-attila-kert-2
Fotó: TV2/Mokka

A kert maga, akár egy oázis. Ugyan az ingatlanhoz tartozó udvart készen kapták, a dizájnt ők maguk találták ki. Minden növény Orsi munkáját dicséri, aki szabadidejében imád kertészkedni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

- Megvolt a koncepció, kicsit finomítani kellett rajta, ahogy most kinéz, az lett a végeredmény. Azért ebben heti munka van, rendszeresen kell gondozni. Imádok kint lenni, nekem ez egy megnyugvás. A virágokkal gyerekkoromtól szeretek együtt létezni, és itt kiélhetem magam. A kertben élem az énidőmet - ecsetelte a sztárfeleség.

pataky-attila-kertje-1
Fotó: TV2/Mokka

Pataky Attilának is megvannak a maga kedvenc pontjai az óriási telken. Több táltosszobor is magasodik a pázsit fölé, a kőfaragások nem csak díszítik a kertet, spirituális szempontból kerültek ide.

- Ezeknek itt van a helye, sehol máshol nem lehetnének. Le kell ülni eléjük, adni kell időt saját magunknak, a lelkünknek. Ha felteszünk nekik egy kérdést, egy-két héten belül érkezik a válasz.

pataky-attila-kert-1
Fotó: TV2/Mokka

Nem csak lelkileg tudnak feltöltődni az otthonukban, minden adott a teljes relaxációhoz. A fűtött medence az év bármelyik szakaszában rendelkezésükre áll, és egy jakuzzi is szolgálja a kényelmüket.

Détár Enikő új álomotthona

Détár Enikő és párja, Kiss Péter nyolc éve alkotnak egy párt. Nemrég úgy döntöttek, új fejezetet nyitnak az életükben, vadonatúj otthonba költöztek. A nyüzsgő nagyváros helyett inkább a csendre és a békére voksoltak az ingatlan helyszínének kiválasztásakor. Budakeszi központjától nem messze, egy idilli környéken találtak rá álmaik utcájára, amelybe mindketten első látásra beleszerettek.

Ezt is szeretjük