Pataky Attila otthona, akár egy luxusszálloda: ilyen mesés helyen él a feleségével

Pataky Attila Budajenőn találta meg feleségével közös álomházát. Minden szempontból passzol hozzá az ingatlan.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ritka pillanatnak számít, hogy Pataky Attila bepillantást engedett az otthonába. Feleségével, Orsival igazi béke szigetét teremtettek maguknak a festői szépségű Budajenőn.

A kertből pazar panoráma nyílik a Budai-hegységre, de nem csak a tájban gyönyörködhet az, akit az Edda frontembere meghív magához vendégségbe.

Pataky Attila és felesége otthona

Az énekes a Mokka stábjával tett kivételt, feleségével közösen vezették körbe a TV2 nézőit a kertjükben. Olyan pompa veszi körbe őket, mintha egy luxusszállodában élnének.

pataky-attila-kert-2
Fotó: TV2/Mokka

A kert maga, akár egy oázis. Ugyan az ingatlanhoz tartozó udvart készen kapták, a dizájnt ők maguk találták ki. Minden növény Orsi munkáját dicséri, aki szabadidejében imád kertészkedni.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Megvolt a koncepció, kicsit finomítani kellett rajta, ahogy most kinéz, az lett a végeredmény. Azért ebben heti munka van, rendszeresen kell gondozni. Imádok kint lenni, nekem ez egy megnyugvás. A virágokkal gyerekkoromtól szeretek együtt létezni, és itt kiélhetem magam. A kertben élem az énidőmet - ecsetelte a sztárfeleség.

pataky-attila-kertje-1
Fotó: TV2/Mokka

Pataky Attilának is megvannak a maga kedvenc pontjai az óriási telken. Több táltosszobor is magasodik a pázsit fölé, a kőfaragások nem csak díszítik a kertet, spirituális szempontból kerültek ide.

- Ezeknek itt van a helye, sehol máshol nem lehetnének. Le kell ülni eléjük, adni kell időt saját magunknak, a lelkünknek. Ha felteszünk nekik egy kérdést, egy-két héten belül érkezik a válasz.

pataky-attila-kert-1
Fotó: TV2/Mokka

Nem csak lelkileg tudnak feltöltődni az otthonukban, minden adott a teljes relaxációhoz. A fűtött medence az év bármelyik szakaszában rendelkezésükre áll, és egy jakuzzi is szolgálja a kényelmüket.

Détár Enikő új álomotthona

Détár Enikő és párja, Kiss Péter nyolc éve alkotnak egy párt. Nemrég úgy döntöttek, új fejezetet nyitnak az életükben, vadonatúj otthonba költöztek. A nyüzsgő nagyváros helyett inkább a csendre és a békére voksoltak az ingatlan helyszínének kiválasztásakor. Budakeszi központjától nem messze, egy idilli környéken találtak rá álmaik utcájára, amelybe mindketten első látásra beleszerettek.

Détár Enikő és párja új álomotthona: a vadonatúj kertes háznak mesés a panorámája

Détár Enikő és kedvese, Kiss Péter Budakeszi központjától nem messze vásárolt egy gyönyörű családi házat.

Elolvasom
Ezt is szeretjük