Nézz be L.L. Junior medencés luxusotthonába: íme a kertes ház kívül-belül
L.L. Junior világéletében Pesten élt, két éve költözött vidékre. Mutatjuk a kertes házát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

L.L. Junior két évvel ezelőtt költözött be vidéki otthonába. Tősgyökeres belvárosiként fordított hátat Budapestnek, és vette meg a többszintes kertes házát Törökbálinton.

Eleinte furcsa volt neki az ingázás és a környezet, még azon is elgondolkodott, eladja-e az ingatlant. Végül annyira megszerette a nyugodt közeget, hogy úgy döntött, marad.

L.L. Junior vidéki otthona

Az otthonában körbeveszi a luxus. Szerinte az épület karibi hangulatot áraszt: narancssárga falak, pálmafákkal szegélyezett kert. Az udvarba érve csak fokozódik mindez, hatalmas medencében lehet nyáron csobbanni, a trendi kertibútor-szett pedig tökéletes egy délutáni sziesztához. A gyerekek számára is igazi paradicsom a kert, a többféle kinti játék garantálja, hogy sose legyen egy unalmas percük se. 

Az otthoni munkát is a legmagasabb szintre emelte. Házi stúdiója a kertben áll, van, hogy felkel reggel, és még mielőtt elindulna a nap, összedob egy dalt.

A Mokkában mutatta meg pazar otthonát. Képes összeállításunkban te is megnézheted, micsoda luxus veszi körbe Törökbálinton.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük