Az RTL több sorozatában játszik, mégis egy kávézóban dolgozik: ezért vállal civil munkát is

Pesák Ádám foglalkoztatott színpadi és sorozatszínész, mégis a mai napig dolgozik egy kávézóban.

pesák-ádám-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pesák Ádám nevét 2018-ban ismerhették meg a tévénézők a Barátok közt Harmath Gergőjeként. Ugyanebben az évben indult be színházi karrierje is: az Operettszínház művésze lett, emellett a Madách Színházban is kapott szerepeket.

Akkoriban kezdték megtalálni a főszerepek, amikor az egész színházvilágot kényszerpihenőre küldte a koronavírus-járvány. Lelkileg nagyon megviselte az időszak, a legrosszabbkor jött neki a bezártság.

Pesák Ádám kávézó

- Már lerendeztem magamban ezt az időszakot, de nem volt könnyű. Úgy éreztem magam, mint egy versenyló, akit bezártak az istállóba, ott toporzékol, és rúgja a karám falát - kezdte a Story.hu interjújában.

Pesák Ádám a Csináljuk a fesztivált! színpadán 2023 januárjában.
Pesák Ádám a Csináljuk a fesztivált! színpadán 2023 januárjában.
Fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

Végül úgy döntött, ezt az időszakot az önfejlesztésre szánja. Olvasott, és magasabb szintre fejlesztette az angol nyelv tudását. Utóbbit azért, ha egyszer egy külföldi filmben kapna lehetőséget. Civil munkákat is vállalt.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Az Operettszínház sokat segített, a lezárások alatt is kaptunk bért, de aztán a pandémia után is jöttek még nehéz helyzetek. Az áremelkedések miatt is sok színház, játszóhely zárva tart, mert nem tudják kifizetni a gázszámlát. Ezért aztán elkezdtem civil foglalkozásokat is űzni, az egyik nagy ételszállítónak futárkodtam egy ideig, és olykor pultosként vállaltam munkát egy kis kávézóban.

2023-ra több televíziós produkcióba is beválogatták: a Csináljuk a fesztivált! című műsorban énekhangjával vette le a lábáról a zsűrit, a Gólkirályságban pedig jóképű focistát alakít, és az Operettszínházban is több darabban játszik - mindezek ellenére a mai napig dolgozik civil állásában is.

- Nem panaszkodom, mert jött az életembe a sorozat, és sok színházi feladatom is van, ez elég lenne arra, hogy megéljek, de szeretnék félretenni is. Ezért amikor színházi szempontból egy holtidőszak jön, olyankor a mai napig dolgozom a kávézóban.

Csomor Csilla 2023-ban

Csomor Csillát 1998-ban a Barátok közt alapcsapatának tagjaként ismertük meg. Bő tíz éven át volt állandó szereplő, 2008-ban intett búcsút a Barátok köztnek, de karaktere hosszabb-rövidebb időszakokra visszatért a Mátyás király térre. Kiderült, mivel foglalkozik napjainkban.

Cover-fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

Ezt is szeretjük