A Barátok közt Berényi Zsuzsája volt: 56 évesen civil szakmát tanult ki Csomor Csilla
Csomor Csilla büszkén osztotta meg, hogy pedagógusigazolványt szerzett magának.

csomor-csilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csomor Csillát 1998-ban a Barátok közt alapcsapatának tagjaként ismertük meg. Ő alakította Berényi Zsuzsát, Berényi András (R. Kárpáti Péter) feleségét, Kata (Juga Veronika) és Dani (Váradi Zsolt) édesanyját, aki a sorozat elején adott életet harmadik gyermekének. 

Bandikáról később kiderült, hogy nem is András a vér szerinti apja, hanem annak bátyja, Berényi Zoltán, aki a sikerszéria első részében meghalt. 

Csomor Csilla 2023-ban

Csomor Csilla bő tíz éven át volt állandó szereplő, 2008-ban intett búcsút a Barátok köztnek, de karaktere hosszabb-rövidebb időszakokra visszatért a Mátyás király térre.

csomor-csilla-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

Azért döntött úgy, hogy búcsút int a napi sorozatnak, mert nem tudta összeegyeztetni színházi munkáival. A közönség sokszor láthatta Déryné Széppataki Róza vagy Blaha Lujza bőrében.

Az 56 éves színésznő most az Instagram-oldalán azt osztotta meg, hogy pedagógusigazolványt kapott.

„Művészet és Oktatás/Art and Education
#artandeducation #lovemyjob #amanactress #education #art
Igeeen!Régi álmom megvalósult…” - írta a posztban, aminek fotóján jól látható, hogy a kártyát még tavaly októberben állították ki. 

A Barátok közt tinisztárjai egykor és ma

Az 1998. október 26-án indult, és 2021. július 17-én, közel 23 év után ért véget a Barátok közt. Képes összeállításunkból megtudhatod, mi történt a fiatal szereplőkkel azóta, hogy búcsút intettek a sorozatnak. 

Cover-fotó: RTL Klub/Barátok közt

Ezt is szeretjük