A Barátok közt egykori sztárja először mutatta meg kislányát - Íme, a 4 hónapos Anna Bella
Peller Anna színésznő a Reflektor kamerái előtt mutatta meg kislányát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna a Reflektor nézőinek mutatta meg először négy és fél hónapos kislányát, Anna Bellát.

A Barátok közt egykori szereplője és az Operettszínház színésznője férjével együtt szemmel láthatóan nagyon élvezi a szülői létet.

Először mutatta meg kislányát

Peller Anna tavaly azt is az RTL Klub műsorában árulta el, hogy Lukács-Peller Anna Bella 2013. november 29-én 3500 grammal és 55 centivel a világra jött.

Párjával, Lukács Miklóssal 2009 szeptemberében házasodtak össze. Még nem terveztek gyermeket, de természetesen nagyon boldogok voltak, amikor megtudták, hamarosan szülők lesznek, azóta pedig minden babájukkal töltött pillanatot élveznek. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a Reflektor kamerái előtt is szívesen bolondoztak kislányuknak.

Még az sem szegte kedvüket, hogy Anna Bella hasfájós babaként napközben is sokat sír, éjszaka pedig, édesanyja szavaival élve, visongat. A fürdetés előtt szintén nem tudják, mire számítsanak: aznap visítani fog a baba, vagy sem. Az első alkalommal már majdnem a nagyszülőket hívták segítségül.

A romantika sem hiányozhat

A sok sírás miatt a 33 éves sztár csak a kertben szokta tologatni kislányát, mert amikor az utcára merészkedett a babakocsival, a csöppség rövid időn belül ordítórohamba kezdett.

- Ez egy őrületes változás. Tényleg! A húgom mondta, hogy egy új élet kezdődik, és teljesen igaza van. Elképzelni sem tudod, hogy mi lesz pontosan. 24 órás szolgálat, így hívják a kismamák, én is így hívom - mondta.

Tanácsért bármikor fordulhat műsorvezető testvéréhez, Peller Mariannhoz, hiszen ő is nem olyan régen, 2013. január 14-én hozta világra első gyermekét, Kornélt.

A pár mindenképpen szeretne kistestvért is Anna Bellának, de ezzel még várnának pár évet. Addig szeretnék a hármasban töltött időt kiélvezni, ügyelve arra, hogy a romantika se hiányozzon házasságukból. A férj például Valentin-napon pár szabad órával lepte meg feleségét.  

- Megbeszélte anyukámmal, hogy vigyázzon Anna Bellára, és elvitt moziba. Nagyon jó volt kiszabadulni picit, pedig imádunk vele lenni - mesélte Peller Anna.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Facebook-kép: RTL Klub/Klinszky Gábor

Főkép: RTL Klub Sajtóklub/Bársony Bence.

Ezt is szeretjük