A TV2 sztárpárjának kisfia született hajnalban! A babafotót máris közzétették
Íme
Balássy Betty és Varga Feri máris megmutatták pár órás kisfiukat.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma hajnalban megszületett Balássy Betty és Varga Feri második gyermeke.

Az énekes házaspár már közzé is tette az első babafotót az Aktív Facebook-oldalán.

Énekes sztárpár

Balássy Betty és Varga Feri a TV2 Megasztár című műsorának harmadik szériájában ismerkedett meg egymással: előbbi vokálozott az élő adások során a döntősök produkciói alatt, az énekes versenyző volt, és végül a tehetségkutató második helyezettje lett 2006-ban.

A Megasztár után nemcsak magánéletük, de karrierjük is összefonódott. A verseny után felkérték őket az Egy bolond százat csinál című film főcímdalának feléneklésére, amiért Fonogram-díjat kaptak, és amiből később klip is készült.

2007. április 23-án jelent meg első közös lemezük  Ébredni valakiért címmel. 2009 májusában egyszerre két albumot is megjelentettek, a pop stílusú Jókor jó helyent, illetve a jazzes Jazz kettesbent.

A házaspárnak 2011. július 4-én született meg a kislánya, Róza Anna. 2013 júniusában jelentették be, hogy ismét bővül a család, a 32 éves énekesnő már terhessége második hónapjának végén jár.

Fotó a pár órás babáról

A kis Varga Dániel Máté ma hajnali öt órakor jött világra, szülei pedig máris megmutatták a picit: a TV2 Aktív című műsorának rendelkezésére bocsátottak egy fotót a pár órás babáról. A képet a bulvármagazin a Facebook-oldalán tette közzé. 

A 43 éves Varga Ferencnek Dániel Máté a negyedik gyermeke, hiszen a kisfiú és Rozi előtt az első házasságában is született már két csemetéje.

Fotó: Facebook/Aktív, Facebook/Balássy Betty

Ezt is szeretjük