Tündéri hajasbaba! A magyar színésznő máris megmutatta újszülött kislányát
Fotók
Szorcsik H. Viktória máris több fotót megosztott újszülött kislányáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szorcsik H. Viktória, a Jóban Rosszban című sorozat egykori Bencsik Beája második terhességéről is többször osztott meg babapocakos fotókat a Facebook-oldalán. Rajongóival egy mobiltelefonnal készített kép kíséretében azt is közölte, mikor vonult be a kórházba, hogy életet adjon kislányának. Szeptember 20-án azt is örömmel hozta tudtukra, hogy megszületett Zara, akit rögtön meg is örökített.

Még nem volt két hetes a csöppség, amikor már a TV2 sorozatában is forgatott. Terhességének utolsó napján hívták fel a Jóban Rosszban készítői, hogy szükségük lenne a forgatáshoz egy pici babára, és rájuk gondoltak.

- Természetesen igent mondtam, hiszen 5 évig szereplője voltam, és szerettek, felneveltek.... Miért mondanék egy ilyen klassz csapatnak nemet??! Szóval lassan eljön az idő, es Zarácska kamera elé áll:))) Helyettem:))) De furcsa lesz látni!!! - olvasható a közösségi oldalon írt posztjában.

Nézd meg a 21 éves sztár újszülött kislányát és másfél éves kisfiát!

A TV2 műsorvezetője így nézett ki kiskorában

Szerinted a következő fotókon hasonlít mai önmagára Hajdú Péter és felesége, Sarka Kata? Kire ütöttek a gyerekeik? Nézegesd meg a képeket!

Ezt is szeretjük