Túlsúlya miatt kiközösítették az iskolában – Az egyik legszebb magyar színésznő lett
Az iskolában Peller Anna duci lány volt, emiatt kiközösítették.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Peller Anna, a Budapesti Operettszínház társulatának tagja, az RTL Klub Reggeli műsorvezetője napjainkban már tökéletes alakkal rendelkezik, szinte bármilyen ruhát felvehet, biztosan jól fog neki állni, de volt olyan időszak az életében, amikor még száz kilót mutatott a mérleg. A plusz kilókkal való küzdelméről a Life TV-n futó, GreatLife - Nagyszerű élet, kifinomult ízek című műsorban mesélt.

Peller Anna túlsúllyal küzdött

A 38 éves színésznő Stőhr Gréta műsorvezetőnek elmesélte, hogy duci kislány volt, emiatt pedig meggyűlt a baja az iskolában.

- Mindig küzdöttem a súlyommal, már egészen kicsi gyerekkoromtól kezdve, akkor még nem törődtem vele annyira, leszámítva azt, hogy kiközösítettek miatta az általános iskola első és második osztályában. Ez alkati dolog, a tesóm is ilyen, apukámtól örököltük ezt szerintem, mert ő is ilyen kerekebb forma, de egyébként senki más nem ilyen a családban - nyilatkozta.

Peller Anna
Fotó: RTL Klub

Nemcsak az általános iskolában érték megalázó pillanatok, hanem akkor is, amikor a Színművészetin kiröhögték, amikor kövér lányként Júlia szerepében adott elő egy részletet. Ezt korábban D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában mesélte el. Bár ma már lefogyott, mégis ugyanolyan hízékony, mint régen, emiatt nagyon odafigyel a táplálkozására. Napjainkban már egyáltalán nem eszik húst, de elmondta, már tinédzserként kipróbálta, milyen vegetáriánusnak lenni.

- Azt éreztem, hogy én ezzel fogyni fogok, és tényleg nagyon sokat fogytam. Rosszul csináltam egyébként, mert egy hónap alatt lement húsz kiló, de akkor még csak gyümölcsleveket ittam, és nem ettem semmit, az nagy hiba volt, akkor el is vitt a mentő. Aztán visszahíztam - emlékezett vissza.

Elmondta azt is, hogy szinte nincs olyan diéta, amit ne próbált volna ki, de volt olyan, amitől bár gyorsan lefogyott, a közérzete nagyon rossz lett tőle.

- Nekem nagyon okosan kell ennem, a vegetarianizmus és a vegánság kettős keveréke van most nálam, ez bevált. Vannak hónapok, amikor csak tisztán vegán étkezést folytatok. Ilyenkor minden könnyebb, kevesebb alvásra van szükségem, szebb a bőröm, az idegrendszerem jobb - tette hozzá.

Molnár Anikó látványosan lefogyott

Molnár Anikó hosszú évekig küzdött a plusz kilókkal, a jojó-effektus őt sem kerülte el. A 180 centiméteres sztár 105 kiló volt, de most már csak 78 kilót mutat alatta a mérleg.

Ezt is szeretjük