Letarolták Pécsi Ildikó imádott kertjét: szomorú látvány az egykor gyönyörű telek

Pécsi Ildikó gyönyörű kertjét ledózerolták, ikerházakat építenek a teleken.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 2020. december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó imádta a növényeket, mindig büszke volt a gödöllői házát körülvevő gyönyörű kertjére. 

Úgy tűnt, az ingatlant és a telket megvásárló új tulajdonos tovább ápolja az arborétumnak is beillő zöld környezetet, ám annak nagy részét mára letarolták. 

Pécsi Ildikó kertje

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő kertjében külön nevet kapott az a gesztenyefa, amit még a nagyapja ültetett, Pécsi Ildikó nagyobbik unokájának születésére pedig magnólia emlékeztetett. Decemberben fia, Szűcs Csaba azt nyilatkozta, a ház és a telek jó kezekbe került, egy olyan házaspár vette meg, akik a néhai színésznőhöz hasonlóan nagyon szeretik a növényeket. 

pecsi-ildiko
Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Mindez mára megváltozott, az épület körül megmaradt a zöld környezet, ám a kert nagy részét ledózerolták, a fákat és bokrokat kivágták. A Bors úgy értesült, a telket hat részre osztották fel, amikre házakat építenek. 

- A ház maga megmaradt, de a telekből nem maradt semmi, ahogy a kertből sem. Szomorú látvány, annyi bizonyos. Valamelyik területen már zajlik az építkezés, ikerházakat fognak felhúzni - árulta el a napilapnak egy informátor, aki képeket is küldött az építési munkálatokról.

Péter Szabó Szilvia otthona

Budapesti otthonába eddig nem igazán kukkanthatott be a nagyközönség, ezúttal egy szeletet mégis megmutatott abból, milyen szép környezetben él a családjával. Azt különösen élvezi, hogy a kertben lévő növények napról napra változnak, igazi csodaként éli meg, hogy a fán lévő bimbókból virág, majd termés lesz.

Ezt is szeretjük