Pécsi Ildikó és férje 50 éve házasok - Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt
Pécsi Ildikó és Szűcs Lajos 1969-ben házasodtak össze.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pécsi Ildikó szerencsésnek mondhatja magát a szerelem terén, ugyanis 1969 januárja óta él boldog házasságban Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval. Úgy tűnik, a kapcsolatuk bőven kiállta az idő próbáját, ráadásul sikerült a hitetlenkedőknek is bebizonyítaniuk, őket tényleg egymásnak teremtették. A legendás színésznő a Borsnak mesélte el, sokan miért nem hittek a szerelmükben, emellett elárulta, milyen a házasságuk.

Pécsi Ildikó 1940 májusában látta meg a napvilágot, párja, Szűcs Lajos 1943 decemberében. Ez a három és fél évnyi korkülönbség egyesek szemében már túl soknak számított a '60-as években.

- Noha kezdetben akadt, aki a korkülönbség miatt nem jósolt túl hosszú életet a kapcsolatunknak, én mindig is tudtam, hogy egyszer, ha eljön a búcsú ideje, hálás leszek még, hogy idősebb vagyok az én édes jó Lajosomnál. Mert egy biztos: egy percet sem tudnék élni nélküle! - nyilatkozott a lapnak.

Csaladbarat-Hazassag-Fotokredit-MTVA-Nagy Zoltan-20140213 (22)
Fotó: MTVA/Nagy Zoltan

A legendás házaspár kitartott jóban és rosszban is egymás mellett. Fiatalkorukban volt idő, amikor ritkábban látták egymást, hiszen Szűcs Lajos focistaként rengeteget utazott, de a távolság semmit nem rontott a kapcsolatuk minőségén, a színésznő nagyon büszke volt a kedvesére. Az sem okozott gondot, hogy, míg Pécsi Ildikó a férfiak, addig Szűcs Lajos a nők szemében volt nagyon vonzó sztár.

Soha egyikünk sem volt féltékeny a másikra, megbíztunk egymásban és a környezetünkben, akik pontosan tudták, hogy minket Isten is egymásnak teremtett.

Január 4-én ünnepelték az aranylakodalmukat, a színésznő bevallása szerint az első igen kimondása óta elválaszthatatlanok egymástól.

Pécsi Ildikó ilyen gyönyörű nő volt fiatalon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy nézett ki Pécsi Ildikó fiatalon. Ezek után nem csodálkozunk, hogy férje, Szűcs Lajos is beleszeretett.

Ezt is szeretjük