Pataky Attila ezzel kergeti őrületbe a feleségét - Az anyósa leplezte le az EDDA énekesét
Lehullott a lepel Pataky Attila egyik legféltettebb titkáról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attilát az egész ország kemény rockerként ismeri, az EDDA frontembereként igazi macsó imidzset alakított ki magának az évek során, ezért is meglepő, hogy milyen információ látott napvilágot róla.

2014 óta boldog felesége, Orsi oldalán, a házasságuk nem is lehetne idillibb, de mint minden párnál, így náluk is vannak olyan dolgok, amiken hajba tudnak kapni. Most az anyós rántotta le a leplet, hogy az énekes melyik szokásával kergeti őrületbe a lányát.

Pataky Attila furcsa szokása

A TV2 Tények Plusz című műsorában mesélte el, hogy vejénél nagyobb rendmániás nincs a földön, folyamatosan pakol és takarít az otthonukban.

- Attilát nem tudjuk utolérni a rendmániájával és a tisztasággal. A szekrényben élére állítja a pólókat, a zoknikat, az alsóneműt, mindent – mesélte az adásban.

Eközben kedvese csak a szemét forgatta, Pataky Attila pedig viccesen próbálta menteni a menthetőt: oldalba bökte anyósát, hogy ne mondja el a titkait, hiszen annyira ciki!

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezen az apró, idegesítő szokáson kívül a legnagyobb harmóniában élik az életüket. Hat év után is szemmel láthatóan dúl köztük a szerelem, ami nem párkapcsolatnak indult.

A 68 éves sztár eleinte pusztán barátként tekintett 23 évvel fiatalabb kedvesére, majd ahogy telt-múlt az idő, egyre közelebb kerültek egymáshoz. Míg végül egy motoros találkozón elcsattant köztük a bűvös első csók, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok lettek.

Pataky Attila és felesége

Pataky Attila és felesége, Orsi már tíz éve ismerik egymást, egy EDDA-koncerten találkoztak. Először csak barátok voltak, olyan is megesett, hogy az énekes Orsinak öntötte ki a szívét szerelmi csalódásai után, aztán egyre közelebb kerültek egymáshoz, és végül szerelembe estek.

Ezt is szeretjük