Pataky Attila és ritkán látott fia - A 43 éves Gergő kísértetiesen hasonlít híres édesapjára
Pataky Attilára nagyon hasonlít fia, akiből szintén zenész lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataky Attilának két gyermeke született: kisebbik fia, Acsa még csak tinédzser, idén ünnepli 16. születésnapját, felnőtt fia, Gergő azonban már 43 esztendős. A sztár a Mokka stúdiójában jelent meg idősebb fiával, aki bizony, le sem tudná tagadni híres édesapját.

Pataky Gergő nemcsak édesapja külsejére ütött, a zene iránti szeretetet is tőle örökölte. A PATAKY Művek együttes frontembere. Rendszeresen járnak fellépni, idén nyáron édesapja bandájával, az EDDÁVAL turnéznak közösen.

pataky-attila-fia-2
Fotó: TV2/Mokka

A 68 éves énekesről köztudott, amellett, hogy hisz a földönkívüliek létezésében, nagyon nyitott a spirituális világra. Fiát úgyszintén vonzotta a mágia világa, ezzel kapcsolatban Gergő ezt nyilatkozta a Mokka májusi adásában:

- Gyerekkoromban rengeteget csináltunk szellemidézéseket - mesélte szűkszavúan.

pataky-attila-fia-1
Fotó: TV2/Mokka

Egykori hobbijával kapcsolatban elmondta, hogy körülbelül 18 és 25 éves kora között rengeteg szellemidéző szeánszot tartott, mindezt viszont Pataky Attila ódzkodva figyelte. Akkortájt figyelmeztette is a fiát, hogy hagyja abba, amit csinál, mert annyira féltette, végül Gergő feladta furcsa hobbiját egy életre.

-  Ma már nem foglalkozom ezzel. Az egy más korszak volt, de most a zenéléssel foglalkozom, az jobban érdekel - tette hozzá.

Így néz ki Pataky Attila otthona belülről

Képes összeállításunkban megnézheted, hol él az EDDA frontembere.

Ezt is szeretjük