Kóbor János lánya édesanyja szépségét örökölte - Léna húsvétkor sok locsolót vár
Kóbor János lánya, Léna nagyon szép, 12 éves kamaszlány.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kóbor János családjában a húsvét fontos ünnep, már csak azért is, mert abban az évben, amikor egy szem lánya megszületett - 2007. április 3-án - , a dátum közel esett a nagy keresztény ünnephez. Léna már 12 éves, gyönyörű kamasz, aki az édesanyja szépségét örökölte, így nem csoda, hogy sok locsolót várnak.    

Az Omega énekesének lánya a Kiskegyed tavaszi extra számában azt mesélte, hogy édesanyja segítségének köszönhetően hímes tojásokkal várja a locsolókat, és a sütemények készítésébe is besegít. Tavaly még segítséggel sütött muffint, de idén már hetekkel a húsvéti ünnepek előtt elkezdett gyakorolni, hogy idén egyedül is jól boldoguljon. 

- A papa nem egy locsolkodós típus, de velünk itthon kivételt tesz. Én tojást is szívesen festek a locsolóknak, a mama pedig segít nekem. Az egész házat vele együtt díszítjük fel a tavasz jegyében: mindenütt nyuszifigurák és aranytojások vannak nálunk - árulta el a 12 éves Léna. 

kobor-janos-lanya
Fotó: TV2/Mokka, TV2/Ripost

Léna a korábban modellként dolgozó Deme Zsóka szépségét örökölte. A külcsín mellé a belbecs is megvan: jól tanul, anyanyelvi szinten beszél angolul, de a sport is fontos számára, hip-hop táncot és akrobatikus rock and rollt tanul.

- Lénában, amellett, hogy kitűnő tanuló, egy kis művész lakozik. Ez egyre jobban körvonalazódik, bármennyire próbálnánk is őt más irányba terelni. Táncol, zongorázik, sőt, dalt is írt már, újabban pedig kedvet kapott az énekléshez - mondta róla édesanyja.

Ganxsta Zolee lánya nagyon szép

Ganxsta Zolee élete 2007-ben gyökeresen megváltozott: ebben az esztendőben született meg kislánya. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kiskamasz Zoé. 

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük