"Savanyú vénasszony" - Miután Pataki Zitát mindennek elhordták, pszichológushoz is kellett fordulnia
Pataki Zita a Liluland című YouTube-műsorban vallott arról, hogy a Nyerő Párosban való szereplés után addig nem tapasztalt bántásokkal találta szemben magát.

pataki-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Zita televíziós karrierje több mint 25 évvel ezelőtt kezdődött. Miután megszerezte a diplomáját a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészet- és Társadalomtudományi Karán, a miskolci televízió műsorvezetőjeként kezdett dolgozni, utána a Petőfi Rádió tudósítója volt. 

Hosszú évek óta rendszeresen láthatjuk az RTL Klub időjósaként. Annak ellenére, hogy ilyen régóta dolgozik a kereskedelmi csatornánál, reality jellegű műsorra egészen a 2021-es Nyerő Párosig nem mondott igent.

Pataki Zita a Nyerő Páros után

Férjével, Szárnyas Attilával a döntőig meneteltek, végül Kamarás Norbert és Kármán Odett párosával szemben maradtak alul a fináléban. Miután lementek az adások, a műsorvezető addig nem tapasztalt jelenséggel találta szemben magát, a kommentelők mindennek elhordták a közösségi médiában.

pataki zita 1
Fotó: RTL Klub/Nyerő Páros

A Liluland YouTube-csatorna műsorában beszélt erről az időszakról. Elárulta, a forgatás előtt tisztában volt azzal, ő lesz a legidősebb a csapatban, és néha átfutott az agyán, hogy a ráncai hogyan mutatnak majd a képernyőn, de ezeknek nem tulajdonított nagy jelentőséget, magabiztos nőként vállalta el a felkérést.

A cikk az ajánló után folytatódik

Arra azonban nem számított, hogy az emberek milyen megjegyzésekkel illetik majd a külsejét. Azt mondta, néhány hozzászólás annyira fájt neki, hogy pszichológushoz kellett fordulnia.

- Bántott, rosszul voltam, és el kellett mennem a saját pszichológusomhoz. Nehezen éltem meg ezt a fajta megítélést, megérintette a lelkemet, és helyre kellett raknom, hogy ez a mindennapokban később ne okozzon problémát - árulta el a Makeup/Down vendégeként.

pataki-zita-2
Fotó: YouTube/Liluland

A műsorvezető, Lilu rákérdezett arra, melyek voltak azok a kommentek, amik a legrosszabbul estek neki.

Volt olyan, hogy savanyú vénasszony, biztos ezért nem lett gyereke. 

- Ezt arra értették, ahogy viselkedtem. Ez is annyira fura, eleve végig jókedvű voltam - magyarázta, majd hozzátette, hogy sokan a kora miatt szidták, de szerencsére őt a legkevésbé sem zavarják az arcán az öregedés jelei.

Gaál Noémi egykor és ma

Gaál Noémit 1997-ben, a TV2 indulásakor ismerte meg az ország mint a kereskedelmi csatorna időjósa. 2016-ban közös megegyezéssel távozott, 2017 óta az ATV nézőit tájékoztatja a várható időjárásról. Sokáig vörös hajjal hódított, de már pár éve szőke tincsekkel láthatjuk a tévé képernyőjén. Egyvalami nem változott: ma is ugyanolyan gyönyörű, mint a kilencvenes évek végén a tévés debütálásakor. 

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük