Barta Sylvia és ritkán látott férje: Ádámmal a 19. házassági évfordulójukat ünnepelték
Barta Sylvia és Kolossváry Ádám 2002-ben kötöttek házasságot.

barta-sylvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Barta Sylvia posztol magáról az Instagramon, a kommentelők rendszerint elárasztják bókjaikkal. Az 51 éves időjós mindenkit elkápráztat fittségével. Nem csak a sportos életmódnak köszönheti, hogy minden fotóján ragyog, süt róla a szerelem is.

Noha férje oldalán csak nagyon ritkán láthatjuk, letörölhetetlen mosolya az arcán elárulja, micsoda harmóniában élnek egymás mellett. 

Barta Sylvia és férje 19. házassági évfordulója

Kolossváry Ádámmal a sors 2000-ben hozta össze egy rendezvényen. Az első találkozásuk akár egy romantikus vígjátékban is helyet kaphatna: a tévés laza bőrszerkóban jelent meg a koktélruhás eseményen. Bár nagyon kényelmetlenül érezte magát, a férfi rögtön a segítségére sietett, hogy elfeledtesse vele a ruhabakit.

barta sylvia story
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Voltam többször is szerelmes, de, amikor vele találkoztam, rájöttem, hogy ez az igazi szerelem, mindig erre vágytam, rátaláltam életem szerelmére. A férjem igazán szeret, nem gúzsba kötve, magának bekebelezve. Talán azért sem fáradt el a kapcsolatunk, mert idősebb nálam, és egy kicsit tapasztaltabban nyúlt a házasságunkhoz, ami neki már a harmadik - mesélte 2019-ben a Hot! magazinnak.

A pár 2002-ben mondta ki a boldogító igent, a családalapításba pedig két évvel később fogtak. Nagyobbik lányuk, Zsófia 2004-ben, kisebbik gyermekük, Dorka 2006-ban született. 

2021. május 8-án ünnepelhették házasságuk 19. évfordulóját, melynek alkalmából a csinos meteorológus elárulta a követőinek, hogy az övék minden kétséget kizárólag örök szerelem.

Az oltárnál tett fogadalmukra, miszerint egészségben és betegségben is kitartanak egymás mellett, a tavalyi évben sajnos szükség volt. Barta Sylviát annyira leterítette a lábáról a koronavírus-járvány, hogy szerelmének kellett ápolnia. Ádám gondoskodása és szeretete is hozzájárult a felépüléshez.

"Igen, a szeretet mindent legyőz! A férjem, Ádám a kezdetektől fogva ápolt! Ő nem félt az ismeretlen vírustól, engem féltett...Éjjelente mérte a lázam és figyelte a lélegzetem, napközben pedig gondoskodott a családról és biztosította a pihenésem. Ő végig hitt a gyógyulásomban és biztatott, amikor elkeseredtem! Márpedig ilyen többször is előfordult. A gondolat, hogy mi lesz a lányaimmal, ha az édesapjuk is megbetegszik nagyon megviselt” - fogalmazott az oldalán.

20 éve házas sztárok

Barta Sylvia és férje jövőre kerek évfordulót ünnepel. Nem ők az egyetlenek, akik ilyen régóta élnek egymás mellett boldogan. összegyűjtöttünk olyan hazai sztárokat, akik már több mint húsz éve mondták ki a boldogító igent.

Ezt is szeretjük