Pataki Zita férjének már van egy lánya – Először mutatták meg a 20 éves Dórit
Dóri Pataki Zita férjének előző kapcsolatából született.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Zita 37 éves volt, amikor megismerte élete szerelmét, Szárnyas Attilát. A 45 éves időjós és kedvese egy év után keltek egybe, tavaly decemberben ünnepelték hatodik házassági évfordulójukat. A házaspár hatalmas csatát vív azért napjainkban is, hogy születhessen egy közös gyermekük, már a kilencedik lombikprogram végéhez közelednek, a küzdelmükről a hazai sajtó több alkalommal is beszámolt. Azt viszont csak kevesen tudják, hogy Pataki Zita férjének már van egy gyermeke, Dóri még az előző kapcsolatából született - erről a Best magazinnak vallottak.

Először mutatta meg Pataki Zita a férje lányát

Az RTL Klub sztárja elmondta a lapnak, hogy párja már a megismerkedésük legelején közölte, hogy van egy kislánya. Dóri már húszéves nő, az évek alatt nagyon szoros kapcsolatot alakított ki vele Pataki Zita, ráadásul a lány egyből elfogadta őt, nem voltak konfliktusok közöttük. A hat évvel ezelőtti lakodalmukon is fontos szerepet töltött be az akkor még csak 14 éves kamasz, ő volt az egyik koszorúslány. Többször is előfordult, hogy Dóri Pataki Zitától kért tanácsot.

- Mindig elmondta, jár-e valakivel, tanácsot is kért. Bátorítottam, nyugodtan hozza el a párját hozzánk. Pedagógus végzettségem van, így sokat tanultunk, főleg történelemből segítettem neki. Olyan büszke voltam, amikor négyest vagy ötöst kapott - emlékezett vissza az időjós.

Dóri maximálisan támogatja édesapját és Pataki Zitát a lombikprogramban. A sztár felidézte, hogy a negyedik lombik alatt a kis családjával kirándulni indultak, ám előtte elmentek a meddőségi centrumba egy ellenőrzésre. A lány nem ment be velük a vizsgálatra, helyette a kocsiban várt türelmesen.

- Sajnos nem volt szívhang, ezért mérhetetlen fájdalommal ültünk vissza az autóba. Még csak kiskamasz volt, de el kellett mondanom neki, miért könnyezünk. Nem szólt semmit, csak hátulról átölelt, szorított, tartott a kis karjaiban. Abban a pillanatban többet adott nekem, mint a legtöbb felnőtt: puszta együttérzést és szeretetet, amire akkor igazán szükségem volt.

Ezt is szeretjük