Pataki Ági fesztiválkirálynő volt a Szigeten: irtó menő a 25 éves fotón
Pataki Ági retró képen mutatta meg, hogy festett, mikor először látogatott el a Sziget Fesztiválra.

pataki-ági-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pataki Ági egyike hazánk azon sztárjainak, akik imádják a Sziget Fesztivált. Európa egyik legnagyobb könnyűzenei és kulturális rendezvénye két év kihagyás után 2022-ben nyitotta meg újra a kapuit, ezt a modell egy nem mindennapi fotóval ünnepelte meg.

Az Instagram-oldalára töltött fel egy bejegyzést, amelyben megmutatta, hogy nézett ki, amikor először elment rá.

Pataki Ági a Sziget Fesztiválon

"A Woodstocki Fesztiválon (1969) is készülhetett volna ez a fotó rólam, de a barátnőm akkor még gyerek volt én meg egy, a hippiséget csak távolról csodáló gyáva gimis voltam Kelet-Európában" - írta a poszthoz.

Bár nem a híres-neves amerikai fesztiválon csinálták róla a képet, a szerelését az inspirálta. Az ilyen eseményekről köztudott, nem csak a zenéről szólnak, a divat is fontos szerepet játszik. Egy fesztiválon mindent szabad, a csillámportól a legmerészebb ruhadarabokig mindent felvonultatnak a résztvevők.

Pataki Ági egy feltűnő, horgolt sapkát választott élete első Szigetén, mivel a kötött darabok ma újra menőnek számítanak, ez a kiegészítő a mostani fesztiválokon is simán megállná a helyét. Később férje, Kovács Gábor is megosztotta a képet, ő árulta el, minimum 25 év telt el azóta.

Pataki Ági édesanyja

Pataki Ági sokakat elkápráztatott az Instagramon, megmutatta, milyen szép nő volt az édesanyja. Két felvételt is posztolt szeretett anyukájáról: az első 28 éves korában, a második 98 esztendősen készült róla.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük