Pataki Ági gyönyörű otthona: kukucskálj be, hol él a sztármodell

Pataki Ági öltözködési stílusa mindig letisztult és elegáns. Ez a családi házra nem igaz, az otthonában az eklektikus berendezésre szavaz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’70-es és ’80-as évek sztármodellje, Pataki Ági túl a hetvenen maga a megtestesült elegancia. Akármikor látjuk, öltözékét mindig a visszafogottság és a letisztult stílus jellemzi. Ez alapján arra következhetnénk, az otthonában is ezt a vonalat követi, de ennek épp az ellenkezője igaz.

A manöken és filmproducer férje, Kovács Gábor 25 évvel ezelőtt költöztek be a főváros szélén található házukba.

Pataki Ági otthona

Az ingatlant kert veszi körül, és mivel minden szoba ablaka a zöldre néz, így aki vendégségben jár náluk, úgy érezheti magát, mintha csak vidéken lenne. A helyiségeket látva még valami szembetűnő: rengeteg dísztárgy, csecsebecse és könyv sorakozik a polcokon.

- Mi tagadás, a ház engem tükröz, minden centijét én alakítottam ki, rendeztem be, amit egyébként a férjem sokáig némán tűrt. Na, ez változott, mostanra már szépen kéri, ne gyarapítsam tovább a gyűjteményem - kezdte a Best magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

A fürdőszoba üvegpolcairól sem hiányozhatnak a dísztárgyak és kiegészítők: aranyozott porceláncsészék és egyéb mütyürök sorakoznak itt. A szobában az arany és a fekete a két uralkodó szín, a hatalmas, középen álló káddal az egész olyan hatást kelt, mintha egy király vagy előkelőség mosdóját látnánk.

Ő maga is kitett pár képet a fotózásról az Instagramra. A bejegyzés harmadik fotóján az étkező látható, az itt álló étkezőszekrényt negyven éve vásárolta egy bizományi áruházban. (A kis fehér nyílra kattintva tudsz lapozni.)

- Minden tárgynak története van, épp ezért is oly különlegesek a számomra. Elhiszem, hogy kívülállóként ezt nehéz lehet megérteni, miért van belőlük minden helyiségben ennyi a polcokon, és hogy miért van ennyiféle és -fajta, de nekem ez izgalmas, már csak rájuk nézni is.

Schobert Norbi és Rubint Réka háza

Képes összeállításunkban mutatjuk Schobert Norbi és Rubint Réka családi otthonát. Íme, itt élnek három gyermekükkel.

Ezt is szeretjük