Pásztor Anna ritkán látott lányával fotózkodott - Zoé gyönyörű kisgyerek

Pásztor Anna kislánya napról napra szebb.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna és kedvese, Galotti Balázs két kisgyermeket nevelnek közösen, fiuk, Benjamin 2013-ban, lányuk, Zoé 2016-ban jött a világra. A 46 éves sztár csak ritkán oszt meg gyermekeiről friss fotókat az Instagram-oldalán, de néha egy-egy fotót azért feltölt róluk, ezek a felvételek mindig nagy sikert aratnak rajongói körében.

Az Anna and the Barbies énekesnője utoljára bájos kislányáról, Zoéról osztott meg egy összebújós felvételt. A kislány nagyon aranyosan pihent édesanyja vállán, a kommentelők is olvadoztak a kép láttán: "Nagyon édes, gyönyörű kislány", "Csodálatos, meghitt, teli imádattal és bizalommal... igen... ez az anyaság egy gyönyörű szelete!", "Ez a kép annyira meghitt és nyugalmat, békét közvetít", "Ezért csodálatos a fotózás. Mindennél többet tud mondani egy értékes pillanat elkapása... amikor árad a szeretet. Felbecsülhetetlen pillanatok ezek... öröm látni és picit érezni" - fogalmazták.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Foto by @pankac133

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Zoé szépen cseperedik, nagyon mosolygós és életvidám kislány. Pásztor Anna az alábbi montázst még a gyermeke harmadik születésnapja alkalmából posztolta idén januárban.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Zoé 3!:)

Pásztor Anna (@pasztorannaenekes) által megosztott bejegyzés,

Pásztor Anna és gyermekei között nagyon szoros a kapcsolat, a Liluland nevű videós sorozatban Lilunak elmesélte, amikor Zoét szoptatta, vitte magával a kislányát mindenhova, még a turnéra is, természetesen a fia is velük tartott. A gyerekek még nem járnak óvodába, mint mondta, rock and roll van egyelőre náluk, mindig van otthon valaki, például a nagymama, aki tud vigyázni a kicsikre.

Majka fiai már ilyen nagyok

Majka és Dundika két kisfiút nevelnek, Marián 2011 novemberében, Olivér 2016 áprilisában jött a világra. Képes összeállításunkban megnézheted, már milyen nagyok a sztárpár fiai.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük