Beszólt a nőknek Pásztor Anna - Az énekesnő ezért akadt ki

Kiakadt a nők stílusára Pásztor Anna.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pásztor Anna sosem a visszafogott stílusáról volt híres: az Anna & The Barbies énekesnője nemcsak extravagáns öltözködéséről, hanem őszinte megnyilvánulásairól is jól ismert. A BEST magazinnak adott interjújában arra a kérdésre is válaszolnia kellett, hogy kivel is jön ki jobban: a nőkkel vagy a férfiakkal. Meglepő választ adott.

Sok nő stílusát fárasztónak találja

A szókimondó énekesnőt még az anyaság sem tudta megszelídíteni, ami a szívén, az a száján. Azt is bátran fel meri vállalni, miért jobb számára a férfiakkal dolgozni a nők helyett.

- A nők sokszor olyanok, mint a túltenyésztett pincsikutyák. Érzékenyek, hisztisek, túlgondolnak dolgokat. Egyszerűbb férfiakkal dolgozni, mert megbízhatóbbak, problémamentesek. Konkrétan hülyét kapok a nők hisztijeitől, az álságosságról nem is beszélve. Elhagy a pasim, besírok, féltékenykedek, halálosan utálkozok. Kifáraszt - panaszkodott a lapnak az énekesnő, aki egyébként a feminizmust sem bírja.

pásztor anna
Fotó: Zoltan Sarosi

- A feministák erőltetetten próbálnak férfi viselkedési mintákat magukra ölteni. Minek tüntessem fel magam olyannak, amilyen nem vagyok, ha elérhetem a célom női eszközökkel is? - vetette fel a kérdést.

Érdekes, hogy Anna gyerekkorában is inkább a fiúkkal játszott a lányok helyett, sokat focizott annak idején.

- Látszólag problémamentes, aranyos, szőke kislány voltam, kitűnő tanuló. Lelőhetetlenül sokat mozogtam, imádtam focizni. Ha rúgtam egy gólt, meg is vertek a fiúk. De visszaütöttem ám! Nem mondtuk el senkinek a bunyókat, mert vér nem folyt - emlékezett vissza.

Az énekesnő hozzátette, hogy alapvetően érti a férfiakat, mivel, ha valami érdekli őt, azt elmondják neki. Viszont bevallotta, hogy még így is izgalmas lenne belelátni a férfiak fejébe.

- Kíváncsi lennék a szexuális vágytól fűtött belső monológokra, hogy mit tartanak szépnek, jónak, szexinek, mi vonzza, mi taszítja őket - tette hozzá az énekesnő.

Ezt is szeretjük