Korda György már nem szeret kimozdulni otthonról - Csak erre az évre mer tervezni előre
Korda György feleségével csak erre az évre tervez előre, mert sosem lehet tudni, mit hoz a jövő.

korda-gyorgy-balazs-klari-pappa-pia
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Korda György egyre kevésbé szeret kimozdulni otthonról, már a tavalyi évben kijelentette, hogy nem akar repülni többet, mégis rávette magát, hogy elutazzon feleségével, Balázs Klárival. A HOT! magazinnak azt nyilatkozták, hogy már csak erre az évre mernek előre tervezni.

"Biztosat már csak erre az évre tervezünk"

A Korda házaspár Floridába repült, de már a reptéri ellenőrzés kifárasztotta a 79 éves énekest. Voltak apróbb fennakadások, a karórája miatt többször is besípolt a kapu, panaszkodott arra is, hogy a cipőjét is le kellett vennie, de megérti, miért van szükség az ellenőrzésekre.

korda gyuri balázs klári
Fotó: Facebook.com/Korda György és Balázs Klári

Balázs Klári aggódott néha, hogy bajuk eshet külföldön, de ennek ellenére elutaztak. Szerinte bármikor elérheti az embert a vég, ehhez nem kell külföldre menni.

- Egyáltalán nem biztos, hogy Gyuri valaha is kapható lesz még egyszer egy nagyobb kiruccanásra. Biztosat már csak erre az évre tervezünk. Különben is, a mának élünk, hiszen nem tudjuk, mit tartogat még számunkra a jövő - nyilatkozta a 65 éves énekesnő a HOT! magazinnak.

A házaspár négy hetet töltött az Egyesült Államokban, de örültek, amikor hazatértek. Ráadásul Klárika igyekszik mindentől megkímélni a férjét, hogy minél több időt nyerhessenek, ő tartja kézben az egész életüket. Nem hajlandó a takarítást se másra bízni: főz, mos, vasal, ebből viszont a férje semmit sem vesz észre. Klári hozzátette, régen sosem tudta megélni a pillanatot, ma viszont ez nem esik nehezére, most kezd igazán lassítani.

Ezt is szeretjük