Balázs Klári már nem tudta begombolni a ruháit - A súlyfeleslege nagyon zavarta
Balázs Klári nagyon elégedetlen volt a külsejével, ezért kitartó munkával 12 kilót fogyott.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári bő egy év alatt 12 kilótól szabadult meg: elhagyta a fűszeres, nehéz ételeket, a fehér lisztet és a cukrot. Az énekesnő azért döntött a látványos fogyással járó életmódváltás mellett, mert amikor 2016 nyarán megnézte a róla készült fotókat, nem örült a látványnak, emellett nem érezte jól magát az egyre szűkösebb ruháiban, mesélte Joshi Bharátnak.  

- Nem tudtam begombolni a fehér kis nyári kabátkámat, mert pattant le a gomb. Ha hízom, akkor mindenhova egyenletesen. Egyszerűen nagydarab leszek. Ha pedig fogyókúrázom, mindenhonnan ugyanúgy megy le. Nagyon elégedetlen voltam magammal, mindenemmel: a frizurám, a külsőm. Legszívesebben elmentem volna egy lakatlan szigetre, ahol lefogyok, föltöltődöm, kicsit megváltozok - mondta a TV2 műsorában. 

Balázs Klári 2016 őszén és egy évvel később.
Balázs Klári 2016 őszén és egy évvel később.
Fotó: Facebook/Korda György és Balázs Klári

2018-ban Balázs Klári negyven, Korda György hatvan éve lesz a pályán. Az énekesnő szerint természetes, hogy az idő múlása látszik, ez az élet velejárója. 

- Vannak emberek, akik ezt nem fogadják el. Vannak olyanok, akik azt írják nekem: hogy megöregedett! Bocs, mutasson valakit, aki negyven év alatt nem változott. Én soha nem is törekedtem arra, hogy gyönyörű legyek. Én nem vagyok, és nem is voltam gyönyörű, én mindig ápolt akartam lenni. Ápolt és szimpatikus - árulta el.  

A 65 éves énekesnő most jól érzi magát a bőrében, a negatív kommentek sem törik le, helyén tudja kezelni a kritikákat.  

Ezt is szeretjük