Fotókon Balázs Klári paróka nélkül - Magyarázkodni kényszerült a külseje miatt
Balázs Klárit a képek láttán súlyos betegnek titulálták.

balazs-klari-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári nem gondolta volna, hogy amikor paróka nélkül szerepelt a köztévé Balatoni Nyár című műsorának július 22-i adásában, az ott készült képek hatalmas port kavarnak, aminek a végén még azt is pedzegették, halálos beteg-e. A 64 éves énekesnő és férje mindössze pár percig beszélgettek a fogadott fiuknak tekintett Harsányi Levente műsorvezetővel arról, hogy előző nap ünnepelték a 35. házassági évfordulójukat, és már 37 éve élnek nagy boldogságban. Szívesen szerepeltek minden évben a műsorban, és szívesen időztek kicsit a Balatonnál, hisz az első nagy egymásra találásuknak is Tihany volt a helyszíne. Balázs Klári nem gondolta volna, hogy hetekkel később is magyarázkodnia kell külseje miatt. 

Az énekesnő ugyanis látványosan lefogyott, és míg korábban mindig dús tincsekkel szerepelt a nagy nyilvánosság előtt, most gyérebb hajjal állt a kamerák elé. Néhány lap aggódva írta meg, hogy talán súlyos beteg lehet. Pedig Balázs Klári nem egyik hónapról a másikra adott le 12 kilót, azt pedig soha sem titkolta, hogy különböző színű parókákat hord. A képeket elnézve egyáltalán nem csontsovány, ahogy azt néhány szalagcím harsogta, a haja pedig olyan, mint bármely hatvan feletti nőnek, aki évtizedeken át szőkíttette a haját. 

Korda György felesége már júniusban azt mesélte a Kiskegyednek, hogy egy év alatt, 2016 júniusa óta fokozatosan fogyott 78 kilóról 66-ra azáltal, hogy jobban odafigyelt az egészséges táplálkozásra, beiktatta életébe a rendszeres mozgást és az infraszaunázást. A Hot! magazinnak most azt nyilatkozta, ha rákos beteg lenne, nem árulná el, mert azt magánügynek tekintené, és férjével ketten oldanák meg a problémákat. 

- Szememre vetik azt is, hogy öregszem. Ahogy megkaptam korábban azt is, hogy úgy cserélgetem a parókáimat, mint más a ruháit. Az igazságot senki sem tudja: éveken át gyötörtem a hajamat a szőkítéssel, ezért kellett váltanom. Szeretném, ha végre elfogadnának az emberek! Nem a betegségbe fogytam bele. Sőt, további hét kilót szeretnék még leadni - mondta a hetilapnak. 

Ezt is szeretjük