Ő Pártai Lucia új párja: 7 évvel Aigner Szilárd halála után ismerte meg Misit
Pártai Luciát új szerelmével először láthattuk együtt. Misi a legnehezebb időszakokban támogatta őt és családját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Pártai Lucia új párra talált. A ’90-es évek híres meteorológusa számára az elmúlt évtized olyan volt, akár egy hullámvasút: egyszer fent, egyszer lent. Sok bánat érte, édesapja, férje és testvére halála a mai napig felfoghatatlan a számára.

Örömteli pillanatokban is bőven akadt része. A legboldogabb pillanatai között őrzi unokái érkezését a szívében, Éva lánya egy fiúval és egy lánnyal ajándékozta meg édesanyját, míg kisebbik gyermeke, Lucia 2022 nyarán adott életet két kisfiúnak, Bencének és Konrádnak.

Pártai Lucia új párja

Az élete azzal lett teljes, hogy új társra talált. Misi szellemi partnere és óriási támasz, akit immár az egész család szeret. Közös fotójukat a Story magazin címlapjának jobb felső oldalán láthatod.

- "Nem jó az embernek egyedül lenni, szerzek neki segítő társat, hozzá illőt.” Ez az írás Mózes 1. könyvének 2. fejezetének 18. verse, ami a legjobban kifejezi, mi is történt velem. Hosszú idő után ugyanis újra van társam - kezdte az időjós a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Misi agrárszakember, aki sokrétű ismereteivel nemcsak érzelmileg, hanem szakmailag is Pártai Lucia mellett áll a hétköznapokban. A férfit a lányai, édesanyja és néhai testvére, Lilla is hamar megkedvelte.

- Boldogító érzés, hogy a lányok, Éva és Lucia, a férjeik, az édesanyám, és Lilla húgom is kölcsönös szeretettel lettek egymás iránt Misivel és a gyerekeivel is. 

- A legváratlanabb tragikus pillanatban, amikor húsvétkor hirtelen, minden előjel nélkül elveszítettük Lillát, Misi támogatott bennünket. Különösen édesanyámat - mesélte, majd hozzátette, kedvese bölcs ember, akire nagy szüksége volt.

Bálint Antónia és párja

Bálint Antónia visszavonult a nyilvánosságtól, civil szakmára váltott, és bankárként lett sikeres. Három évvel ezelőtt a szerelem is rátalált, a sármos dr. Bársony Farkassal 2020 elején találkoztak.

Ezt is szeretjük