Papp Szabi lánya már 9 éves: Natasán már most látszik, van érzéke a zenéhez
Papp Szabi csak ritkán beszél a családjáról. Lánya, Natasa és fia, Viktor is örökölte a tehetséget.

papp-szabi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Szabi 2002-ben alapította meg a Supernem együttest két zenésztársával, Pulius Tibor gitárossal és Mózsik Imre dobossal. Az énekes népszerűsége ugrásszerűen megnőtt, amikor 2017-ben csatlakozott a Sztárban Sztár zsűrijéhez, melyben immár három évada mond szellemes kritikákat a hírességek utánzásairól.

Poénjait, jellegzetes, hadarós beszédstílusát és hangos nevetését mindenki ismeri, azonban van egy része az életének, amit féltve óv a nyilvánosságtól: szeretteit csak ritkán mutatja meg, és nem is nagyon beszél róluk.

Papp Szabi lánya, Natasa

Feleségével közel húsz éve vannak együtt. Eszterrel 2020-ban a TV2 Love Bistro című műsorában mutatták meg, milyen nagy az összhang köztük. Kapcsolatuk szerelem volt első látásra, amelynek gyümölcseként született meg lányuk, Natasa és fiuk, Viktor.

Papp Szabi és Eszter a Love Bistro egyik versenyző párosaként 2020-ban.
Papp Szabi és Eszter a Love Bistro egyik versenyző párosaként 2020-ban.
Fotó: TV2/Love Bistro

A csemeték, ahogy nőnek, egyre jobban látszik rajtuk, hogy az apjukra ütöttek. Bár Natasa mindössze kilencéves, már zongorázik, és dalszövegeket ír.

- Már vannak közös dalaink. Mostanában egyre többet panaszkodik arra, hogy nem tud aludni, mert folyamatosan szól a zene a fejében. Tudom, hogy milyen ez, ezért mindig azt tanácsolom neki, próbálja kifejezni magát valahogy: üljön le, dúdolja el, írja vagy rajzolja le, amit hall vagy lát a fejében - ecsetelte a Hot! magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hatéves kisfiára, Viktorra is illik, hogy az alma nem esett messze a fájától: ő a dobot választotta hangszeréül, de gitározni is tanul.

- Úgy látom, hogy őt leginkább a punkvonal mozgatja. Mindketten nagyon kreatívak, de hagyom, hogy ez belőlük jöjjön, nem sulykolom beléjük, hogy kövessenek a pályán. Nincs semmiféle elvárásom feléjük, de jó érzéssel tölt el, hogy érdekli őket a színpad.

papp szabi
Fotó: TV2/Sztárban Sztár

A gyerkőcökön már most látja, foglalkoztatja őket az is, hogyan néznek ki. Sokat állnak a tükör előtt, morfondíroznak azon, melyik ruha mutat jobban rajtuk, sőt az első hajfestésen is túl vannak.

Bár a képernyőn keresztül igazi laza rockernek tűnik, a mindennapokban szigorú apukának tartja magát, aki mindenben próbál következetes lenni, de nincsenek őrült elvárásai vagy diktatórikus szabályrendszere. 

- Viszont nagyon féltem és óvom őket. Lehet, hogy ez néha túl sok, mert a gyerekek is a tapasztalatokból tanulnak. 

Kökény Attila ritkán látott lánya

Kökény Attilát második felesége, Aranka két gyermekkel ajándékozta meg, Aranka lányuk 22, Lali fiuk 15 esztendős. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő lett az énekes egyetlen lányából, aki két unokával is megajándékozta.

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár 2022

Ezt is szeretjük