Papp Gergő ezzel az ismert tévéssel aludt egy ágyban: fiatalkori kapcsolatukról meséltek
Papp Gergő és Hadasi Kriszta már gyermekkoruk óta ismerik egymást, ilyen volt a kapcsolatuk régen.

papp-gergo-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Papp Gergő a NőComment! című műsorban mindenkit megmosolyogtatott, amikor a Hadasi Krisztával való gyermekkori kapcsolatukról mesélt.

A műsorvezető és kolléganője sokszor együtt aludtak, egymás ruháit hordták, és nagyon szoros kapcsolatban álltak egymással. 

Papp Gergő és Hadas Kriszta 

Hadas Kriszta mosolyogva ecsetelte, hogy a köztük lévő kapcsolat egészen kisgyermekkorukig nyúlik vissza. 

papp-gergo-hadas-kriszta.png
Fotó: RTL/NőComment!

- Úgy tűnhet, mintha én a Geri rajongója lennék, miközben mi együtt nőttünk fel. Két évvel vagyok idősebb a Gerinél, és én tologattam a babakocsiját. Ugyanabban a házban, egy lakótelepen születtünk.

Szüleik barátságának köszönhetően köztük is egy erős kötelék jött létre, testvérekként kezelték egymást.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Mi egy iskolába is jártunk, együtt aludtunk, egymás ruháit hordtuk. A szüleink egymás legjobb barátai voltak. Amikor kamaszok voltunk, Gergőre nagyon tapadtak a csajok. Mindig együtt jártunk suliba, és egy idő után cikivé váltam a számára, ezért elhíresztelte, hogy unokatestvérek vagyunk. Testvérként álltunk egymáshoz, több soha nem volt köztünk - mesélte az 51 éves tévés.

papp-gergo-hadas-kriszta-kepe.png
Fotó: RTL/NőComment!

Papp Gergő előszeretettel vette kölcsön barátja cipőit, amelyek mindig nagyon tetszettek neki. 

- Be kell valljam, hogy Krisztának nagyon jó ízlése volt a cipők terén, sokszor elkunyiztam tőle őket. Volt egy időszak, amikor hasonló méretű volt a lábunk, neki pedig márkás cipői voltak mindig, így hát kölcsönvettem egy párat.

papp-gergo-kepe.png
Fotó: RTL/NőComment!

Lakatos Márk és Papp Gergő 

Harmincéves fotót posztolt az Instagram-oldalára Papp Gergő, amin egy olyan személlyel látható, aki kollégája az RTL Klub Reggelijében. A képen a 49 éves tévést még talán sokan felismerik, de a másik, banánt majszoló tinit nem hinnénk. 

Cover-kép: RTL

Ezt is szeretjük