A magyar színésznő 6 hónapig titkolta terhességét: babapocakosan jelent meg a premieren

Papp Annamária, a Jóban Rosszban egykori színésznője a második gyermekével várandós.

papp-annamaria-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Papp Annamária a második gyermekével várandós: A kis hableány hazai díszbemutatóján gömbölyödő babapocakkal állt a fotósok elé a Cinema City Arénában. 

A 37 éves sztár, akit a tévénézők többsége A Társulat című tehetségkutatóból és 2017-től a Jóban Rosszban című sorozatból ismerhet, már a hatodik hónapban van. 

Papp Annamária babapocakja

Papp Annamária első gyermeke, Máté 2019 februárjában született meg. Ő volt az első, akinek a terhességét beleírták a TV2 csatorna 2005-ben indult sorozatába. Azt, hogy második gyermekével várandós, cuki fotóval tudatta anyák napján, a közösségi oldalán: kisfia egy nagytesó feliratú pólóban mosolyogva tartott maga elé egy rajzot, amin apa, anya, Máté és a kis tesó is szerepelt. Azt, hogy várandós, szenteste tudta meg, előtte megcsinált több terhességi tesztet is, de azok negatívak lettek. 

papp-annamaria
Fotó: Profimedia

- Már hat hónapos terhes vagyok, azért nem történt meg eddig a hivatalos bejelentés, mert ahhoz képest még mindig nagyon pici a pocakom. Máté gyönyörű családi rajza annyira szíven ütött, hogy azt gondoltam, ő fogja bejelenteni - mondta akkor a Metropolnak

A Blikknek a díszbemutató után azt is elárulta, hogy a második gyermekük is kisfiú lesz, a fiai apjával két héttel ezelőtt összeházasodtak. 

Sztárpárok A kis hableány premierjén

Képes összeállításunkban nemcsak Lékai-Kiss Ramónát és férjét, hanem más, ritkán látott sztárpárokat is találsz. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük